..♥

..Behind the blog

Hei kjære dere.. jeg vet ikke hvor jeg skal starte. Ting er ikke fult som det skal være for tiden, jeg har mange baller i luften og det føles absolutt ikke godt. Jeg reiser hjem om noen knappe dager. På forhånd kan jeg beklage dersom det skulle bli dårlig med oppdateringer..

Ønsker dere ellers en fin kveld videre..og ta godt vare på hverandre ♥ Klem!

Pumpkin spice everything!

· PUMPKIN PIE AND PUMPKIN SPICE LATTES ·

Heihei! Flere enn bare meg som har kjøpt inn gresskar? Jeg syns det alltid er så koselig å ha i hjemme rundt denne tiden, ikke minst lage noe godt av det. I kveld tenker jeg å lage noen fine dekorasjoner av gresskarene og kanskje sette inn litt telys. Og i morgen når jeg står opp starter bakingen! Jeg er litt spent på hvordan smaken blir i ting med gresskar, for jeg har nemlig aldri smakt det! Men jeg har fått for meg at det er godt, hihi. Det er ikke tilfeldigvis noen av dere lesere som har noen gode oppskrifter dere vil anbefale?

..HAPPY HALLOWEEN 

Det som er litt kjedelig i år, er at jeg dessverre ikke er hjemme når alle går knask eller knep. Jeg som hadde gledet meg til å dele ut litt halloween godteri..I år står det andre ting på planen, og jeg er borte så og si hele kvelden/natten. Heldigvis bor jeg i et veldig hyggelig nabolag, så jeg er ganske sikker på at de fleste hus rundt meg har kjøpt inn noe spennende til de som ringer på døren, hihi!

Happiness is the first day of snow

 ENJOY THE LITTLE THINGS..

· IT BEAUTIFIES EVERYTHING IT COVERS ·

Da jeg våknet i morges var alt hvitt, helt hvitt. Vinduet var dekket med sne, sne krystallene dalte rolig ned og nabolaget står med snøfresere på fult. Finnmark er virkelig noe for seg selv, og har du ikke vært her – burde du definitivt ta turen. Jeg startet i hvert fall dagen med å trippe på tærne og rope “åå, det er helt hvitt ute!!”, haha! I skrivende øyeblikk har jeg funnet frem kaffekoppen, pleddet og en god serie som jeg skal nyte søndagen med. I tillegg har jeg et lite prosjekt i forbindelse med halloween. Jeg har nemlig kjøpt meg et lite gresskar jeg tenker å prøve meg litt på! Kanskje lage en dekorasjon ut av det, samt noe godt å spise? kommer mer om det på bloggen senere.

❅ ❅ ❅

Ellers vil jeg takke jentene for en super koselig halloween feiring i går! Det er lenge siden jeg har hatt det så morsomt ute på byen, og det er ekstra gøy når man klarer å samle en god gjeng. Også må jeg rette en stor takk til Kristina som faktisk har funnet vidunderkuren mot fyllesyke! Takk søtiiing, du har herved reddet søndagen min. Jeg leste nemlig på bloggen hennes at man kunne kjøpe noe på Vita og voila! Si i fra om dere trenger tipset selv, så er jeg mer enn gjerne behjelpelig. Har dere gjort noe spesielt denne helgen?

What to wear this season!

Black pumps, gold necklace, wrap jumpsuit, creme bracelet,
lace bra, faux fur jacket, pearl top, sivler pumps.. (adlinks)

Ååh, endelig starter vi på vinter sesongen! Jeg har så mange planer jeg gleder meg til, og mange feiringer. Blant annet så ser jeg veldig mye frem til julebord! Denne tiden på året bringer alltid så mye lykke og glede, og selvfølgelig en ekstra koselig stemning ettersom juletiden nærmer seg. Jeg pleier i hvert fall alltid lage en liten julestemning i hjemmet/lokalet når vi jentene har julebord! Er det litt tidlig å begynne å snakke om dette nå? haha! Jeg mener, november er rett rundt hjørnet – og når november først har kommet, så er det absolutt ikke lenge til jul ♥

You’ll never guess what i bought!

I CAN’T BELIEVE IT FINALLY HAPPEND! AND HEY, IT’S FRIDAY! 

Okei, først. Fraværet mitt på bloggen har vært helt sinnsykt. Hadde dette vært på en vanlig jobb hadde jeg fått sparken på øyeblikket, og jeg er fult klar over at dette ikke er greit! Jeg har vært hjemme sammen med familien, samt så har jeg jobbet ekstremt mye med andre ting bak bloggen. Så det er rett og slett grunnen! Men slike ting skjer i blant, heldigvis ikke ofte. Men jeg er tilbake nå, med noen enormt spennende nyheter fremover. Herregud som jeg gleder meg til å vise dere alt, og ikke minst – fortelle dere alt.

..Today i am super excited ❥

I mellomtiden bak alt dere ikke har fått sett riktig enda, har jeg snakket litt med Eirin! Og den samtalen endte opp i går kveld, med et par dyre kjøp, haha! Dere vil aldri gjette hva.. og jeg vet ikke om dette er noe jeg kommer til å vise på bloggen egentlig. Jeg er svært skeptisk! Jeg får tenke litt på det. Om jeg ikke viser det med det første, så kan det jo hende at jeg viser dere dette litt senere.. Men gud, det er helg, jeg har kjøpt noe jeg er sykt fornøyd med – og det er halloween fest imorgen! Livet smiler.

Always be a work in progress

..Hva er din favoritt halloween look for øyeblikket? ❥

Nå er det ikke lenge til halloween, og jeg tenkte å spille inn en liten look til dere på video. Spørsmålet er bare hvilke Halloween look ønsker dere å se meg gjøre? Som dere ser på bilde ovenfor var ikke dette en særlig skummel look, og det var absolutt ikke poenget. Denne gangen tenker jeg å lage noe som faktisk egner seg å bruke på selveste halloween! Gjerne legg igjen en kommentar i kommentarfeltet, så skal jeg prøve å få fikset noe spennende til dere! 

Things i appreciate the most

APPRECIATE THE LITTLE THINGS IN LIFE.

Jeg har jo snakket en del tidligere om ting jeg setter enormt mye pris på, og hvor viktig det er å gripe øyeblikket. Men nå tenker jeg lage et lite innlegg om de minste hverdagslige tingene jeg virkelig blir glad av; alt fra nytt sengetøy til å se juletreet stå reist opp midt i stuen. Det er mye! Jeg tror at vi som klarer å sette pris på slike ting, er de lykkeligste menneskene du kan finne. Jeg lager dette innlegget egentlig for å minne meg selv på hvor heldig jeg er, samtidig kanskje også minne dere selv på de små øyeblikkene i en helt vanlig hverdag, som virkelig kan gi deg en bedre følelse. 
 

#1. Tenne stearinlys på kvelden

#2. Kjøpe frukt, sette på en film og bare kose seg.

#3. Å tilbringe helgene med familie/nære venner og kjæresten.

#4. Rydde og vaske leiligheten, ingenting er bedre enn et skinnende rent hjem. 

#5. Nyvasket sengetøy.

 

#6. Gå lange turer med Jessie (hunden min).

#7. Gjøre ting jeg liker og har interesse for, som for eksempel blogging!

#8. Møte og bli kjent med nye mennesker. 

#9. En varm kopp med kaffe om morgenen. 

#10. Sove i min egen seng!

 

HVILKE TING SETTER DU PRIS PÅ I HVERDAGEN? ♥

Introducing.. Gucci bloom

GUCCI BLOOM REMIND ME OF A BEAUTIFUL FLOWER GARDEN..

Si hei til min absolutt nye favoritt parfyme! Eller, den er i hvert fall på topp 5 blant parfyme kolleksjonen min. Ellers syns jeg Hugo Boss – The scent for her, lukter amazing. Kan skrive et lite innlegg om den også, hvis du skulle ønske det? Uansett, Gucci sin parfyme, The bloom, minner meg om en hel blomster eng. En veldig frisk duft som varer lenge på huden. Jeg elsker den som en hverdags parfyme. 
 

 
 

..som dere kanskje allerede har merket, er jeg veldig opptatt av å ha en parfyme til en hver anledning. Fest, hverdag, jul, vinter, høst.. you name it. Haha, og det behøves absolutt ikke! Jeg bare føler det gjør noe med stemningen, i tillegg går jeg veldig fort lei av dufter, så derfor syns jeg det er fint å variere litt. Det eneste jeg har å påpeke med Gucci bloom; når du først sprayer parfymen på deg selv, lukter det veldig tung blomstrende duft- men så går den over til en lett  og frisk duft. Jeg vet ikke helt jeg, men jeg kunne stått over den tunge duften, for det er jeg ikke så veldig glad i på hverdager. Men som sagt, det demper seg! Og da er den helt nydelig. 
 

WHAT’S YOUR FAVORITE PARFUME? 

Welcome! This is our happy place


..THIS IS SO MUCH BETTER THAN IT WAS ✦

 

· IM IN LOOOOVE ·

Det er noen ting som ikke er helt på plass enda, som dere sikkert ser! Jeg må nok omplassere litt på interiøret og kanskje fikse en litt høyere plante ved tv’n for at det skal se litt bedre ut. Men her får dere i hvert fall et lite innblikk i hva jeg har kjøpt i dag. Alt som står på bildene er splitter nytt (foruten om tv, men den skal også byttes ut!), så dere kan jo tenke dere at kortet fikk svi i dag. Selv tv-bordet er nytt! Haha! Du har ikke tilfeldigvis en blogg/instagram med bilder hvor du har stylet din leilighet? Jeg trenger litt inspo. 
 

HA EN FIN TIRSDAG, DERE! 

Some changes in the livingroom

IM WEARING

JEANS FROM TIGER OF SWEEDEN
SHOES FROM STEVEMADDEN
JUMPER FROM ACNE
BELT FROM GUCCI

. . . 
 

· PART OF MY DREAM FOR THE LIVING ROOM WAS TO LIGHTEN IT UP ·

Som dere kanskje allerede husker; så har jeg snakket litt om standarden i leiligheten vårs, og at jeg ikke har vært så veldig fornøyd med at dagslyset ikke slipper ordentlig inn. Nå har det skjedd forandringer! Vi dro nemlig til byen i dag og handlet inn litt interiør, lamper og speil for å piffe opp stuen litt. Dagslyset og plasseringen på leiligheten er ikke noe vi kan gjøre med, så vi får bare trå til det beste vi kan av interiør. Jeg er i hvert fall stor fornøyd med hvordan det begynner å se ut her. Nå begynner jeg endelig å føle en liten hjemmefølelse! Vi mangler enda litt bilder på veggene og kanskje en liten kommode man kan stable litt pynte ting på – så blir dette knall bra! Skal se om jeg får tatt litt bilder til dere senere, så dere får sett ♥ Regner med det kanskje kunne vært gøy?