Gårsdagen + rydder opp i mitt eget rot

GÅRSDAGEN

Fredagen ble ikke helt som forventet, jeg var klar for en hel dag ute i solskinnsvær. Men det ble kun en knapp halvtime med sol, før det verste ruske været kom. Så da var det rett inn å kose seg med sjokolade, brus og potetgull istedenfor. Ellers satt jeg lenge å jobbet med bloggen, det er så mye bak, som dere ikke får med dere. Kanskje jeg skal begynne oftere å fortelle hva jeg faktisk gjør, og ta flere bilder av det. Sikkert litt interessant for dere lesere å se hva vi bloggere mener når vi sier det er mye å gjøre. Selvfølgelig ikke alt jeg kan, eller får lov å vise/snakke om. Det er mye av det samme som det dere har på jobben, taushetsplikt.

Utover det, så fikk jeg ikke gjort så mye annet. Vi gikk å la oss ganske tidlig i går, både jeg og baby var trøtt allerede i 21:00 tiden.

SÅ LANGT I DAG

Til tross for en tidlig kveld i går, ble det tidlig morgen! Nå har jeg virkelig fått kjørt den nye maccen min godt, og jeg elsker den. Elsker at jeg faktisk kan ha oppe tusen faner, og den gir ikke tegn på å være treg. Haha! Det er en ganske ny verden for min del. Det kommer til en god fordel nå som jeg holder på å fikse opp i mitt eget rot. Dere har LEEENGE klagd over kategoriene mine, og at dere aldri finner frem til innleggene dere leter etter. Så NÅ blir det endringer. Ikke bare har jeg endret navn på kategoriene, men jeg har faktisk også sortert mange av innleggene til de riktige plassene. Det er ikke helt ferdig enda, men jeg regner med å være ferdig ut dagen.

FØR ⎟ ETTER

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg