Jeg avkrefter og bekrefter rykter

At dere egentlig ikke ønsket barn?

– Det er så usant som du får det. Vi har hele tiden ønsket barn, og gleder oss til det.

Du angrer på leiligheten dere kjøpte.

– Nei, jeg angrer overhodet ikke. Jeg angrer derimot på at vi ikke kjøpte noe eget litt tidligere!! Dere aner ikke hvor mye penger som er kastet rett ut av vinduet, ved å leie.

At du hadde vært med i et tv program/på tv om du ikke ble gravid!

– Det skal dere ikke se bort i fra! Jeg elsker tv, syns det virker døds morsomt. Usikker på om jeg hadde turt å latt meg intervjue av God morgen Norge for eksempel, hadde vært piss nervøs!!! Med med engang folk ringer meg over telefon og spør om jeg er interessert i å stille med på blogg debatter, eller la meg intervjue av et eller annet som jeg har skrevet – så freaker jeg ut.

Du sier du går på skole, men møter aldri opp til timene.

– HAHA, hvem fra klassen har kommet med denne?! Feig som sendte inn anonymt 😉 Det stemmer! Jeg har vært sykt dårlig på å møte opp til de siste timene, men alt har sin grunn. Håper energien er tilbake raskt!

Det er mye drama med og rundt deg! 

– Oiii, shit. Nei, absolutt ikke. Har jeg noen konflikter med noen, så taes det opp face to face.

Du takker ja til alt av samarbeid, kun for penger..

– Blir så provosert når jeg hører sånt, for fy faen jeg takker nei til mye som jeg faktisk kunne tjent på. Jeg takker kun ja, til det jeg kan stå for. Og bare sånn for å nevne det: vi bloggere får ofte sendt produkter hjem, hvor det kan stå typ “Hei Benedikte, vi leste bloggen din..bla bla bla. Her har du noen produkter du kan teste ut fra oss! Skriv gjerne din tilbakemelding om det er noe du liker”. Her også – liker jeg ikke produktene, så får dere dessverre aldri høre om de.

At du stresser alt for lite med graviditeten.

– En venninne som har sendt inn ser jeg!! Ja, det stemmer. Vet ikke i hvilken uke folk begynner med innkjøp av barnevogn, seng, stellebord, bilstol..Dere vet, hele den pakka. Men jeg har liksom ikke bestemt meg for hvilke merker jeg skal gå for, og heller ikke hva slags ting jeg faktisk trenger. Og hva annet skal jeg stresse med under en graviditet? Jeg har aldri vært gjennom dette før, så vet liksom ikke helt hva jeg burde tenke på/bekymre meg for eller “stresse” over. Jeg er bare nødt for å ta en dag om gangen.

<3

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg