Legge ned bloggen?

Skal jeg legge ned bloggen? Spørsmålet har naturligvis begynt å komme nå i det siste, og det forstår jeg. Fremover blir det naturligvis et mye større fokus på utdanning og jobb, men det betyr nødvendigvis ikke at bloggen blir lagt ned. Det føles ikke riktig å skulle gjøre det, ikke akkurat nå. Istedenfor å skulle legge den ned, så har jeg bare lyst å bygge mer på den. Eller kanskje noe innenfor det? jeg vet ikke. Føler i det minste jeg ønsker å slå meg til ro, med hvordan ting er på bloggen nå.

Bloggen er både hobby og jobb for øyeblikket, og jeg tjener jo litt på å ha den. Jeg har mine sponsorer blant annet. Selvom det ikke er så veldig mange, så er jeg ekstremt takknemlig for de jeg har. Bloggen kommer ikke til å bli lagt ned med det første, jeg har noen mål jeg ønsker å oppnå før den tid. Blant annet har jeg tenkt på et par spennende prosjekter, men det er selvfølgelig noe som må jobbes med. Vi får se dere, alt med sin tid!

Syns fremtiden er litt skummel, for jeg vet ikke hva jeg vil bli eller jobbe med. Jeg er helt blank. Enn så lenge har jeg planer om sykepleier (det har jeg sagt i sikkert 50 år nå), men foreløpig har jeg ikke klart å komme meg inn der jeg ønsker. Ikke har jeg hatt motivasjon nok til å ta opp fag heller..jeg har jo begynt nå. Men det har virkelig ikke latt seg gjøre å komme seg på skolen, når man har jobb ved siden av. Skikkelig vanskelig! Men herregud, det ordner seg vell, som det gjør med alt annet. Klarte jo tydeligvis ikke få lappen, før jeg fikk greie på at jeg var gravid. Så kanskje viljestyrken blir litt sterkere, når jeg har en annen å tenke på.

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg