Min favoritt snacks i uken

KVELDSKOS FAVORITTEN

Gulrøtter og dip, yums! Resten spiser jeg slik som det er! 😍😍

Hvor smart er ikke dette?! Jeg er den type jenta som spiser frokostblanding til frokost, duo til lunsj, taco til middag og to brødskiver til kvelds. Haha, kostholdet mitt er altså ikke veldig næringsrikt. For å friste meg selv til å spise noe sunt, så blir det gjerne noe ala dette! (Ta det med en klype salt, jeg spiser selvfølgelig litt andre ting også..men bare for å gi et innblikk i kostholdet mitt).

Ooog akkurat derfor blir ikke kategorien “recipes”, oppdatert. Jeg lager sjeldent god mat, og hvis jeg gjør det, så er det oppskrifter som “havregrøt og banan”, eller “knekkebrød med makrell i tomat”. Virkelig inspo, eller hva??

Men hvis dere vil, så kan jeg endre kategorien til noe annet! Da blir det mer bilder av hva jeg spiser når jeg er ute, eventuelt det jeg bestiller hjem (for eksempel sushi). Så kan jeg heller dele de få oppskriftene jeg har å komme med inni mellom? Jeg er sykt flink på å bake, om jeg får lov å skryte over det. Ferske rundstykker, boller, cookies, alt som hører med julen..der er jeg en 10/10.

Gjerne si i fra hva dere tenker! Kos dere videre i kveld, babes <3 

2 kommentarer
    1. Det hørtes absolutt ikke godt ut, men prøvde det fordeom. Gulrøtter og dip altså. Ble passe satt ut over at både jeg og bestie elsket det 😀 <3

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg