Snart fredag og helg, det gledes!

Bare noen timer til fredagen er her, det gledes! Denne helga skal nytes. Jeg hadde egentlig litt lyst å reise hjem, som alltid. Skjønner ikke hvorfor, føler meg så utrolig lite voksen til tider. Greit nok å besøke mammaen sin i blant, men jeg kunne seriøst flyttet inn til mamma. Jeg lover dere, om vi hadde vært en “kjent” familie, med film team og hele pakka – så trust my words, vi hadde alle bodd under samme tak. Det er ikke noe spørsmål engang. Ikke bare fordi det hadde vært god tv, men vi alle trives veldig godt rundt hverandre. Syns jeg hører lillesøster “ja, nå snakker du for deg og mamma i hvert fall”..haha! Nei, kanskje det er det jeg skal satse på. Min egen tv serie..

THINGS TO DO THIS WEEKEND

💭 Ta på deg de mykeste klærne, pakk deg inn i ullpledd og snurr film! Jeg pleier selvfølgelig ha hundre telys rundt om i leiligheten, og favoritt godteriet i en liten skål ved siden av. Da anser jeg livet som perfekt for noen sekunder i hvert fall.

💭  Sett av en halvtime/time på å gjøre ting som vil tilfredsstille deg senere på kvelden, for eksempel ren leilighet,  organisere tingene dine, eller fylle opp kjøleskapet? Åh, det kan umulig bare være meg som elsker fredags handelen på matbutikken? Altså, fyfaen så mye dritt man handler, men gud så verdt det er.

💭 Dra innom byen å ta en liten lunsj med noen venninner, eventuelt bare en slush på veien!

 (Hahaa ja, her går det ikke i kaffe. Slush eller milkshake, yum!) 

💭 Start dagen med trening, skulle jeg til å si. Men rlyyy, la oss være ærlig.. om det er det dere ønsker å høre, så har dere kommet til feil blogger. Start dagen med å for en gangs skyld ikke stresse opp fra sengen, jeg kan ligge i timesvis å bare scrolle gjennom instaen før jeg faktisk står opp.

💭 Spillekvelder med venninner, det slår aldri feil. Så sykt koselig!!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg