Miljøbevist

Det er en ting jeg ønsker å ta opp med dere. Selvfølgelig ikke alle, men ganske mange. Det er sykt irriterende at folk tror jeg ikke har noe mellom ørene, kun fordi visse ting aldri nevnes på bloggen. Tenkte jeg en gang for alle kan ta det opp, en første og siste gang! 

Selvom jeg ikke er den som skriker høyest om hvilken kost du har, om du er vegetarianer eller ikke. Så betyr det ikke at jeg driter i! De som har hatt øynene åpen her på bloggen, har kanskje lest meg tipse om vegetariske alternativ. Det er min måte å gjøre det på. Personlig blir jeg ikke inspirert av at folk kakker ned på meg, og forteller alt jeg gjør feil. Da foretrekker jeg heller en kommentar som “hei du, du har ikke testet ut denne veggie burgeren? den er sykt god”. Kan love dere en ting, det er mye større sannsynlighet for at jeg hadde testet veggie burgeren da!

Jeg har heller ikke vært den som skriker høyest over miljøet, men hadde dere bare vist hvor mye jeg gråter innvendig av å se hvor forsøplet havet er. Det er så ille at jeg skammer meg over å være et mennesket til tider! Når vi først er inne på forsøpling, så sorterer jeg søppel selv. Ikke minst en viktig hovedregel, aldri kaste det ut i naturen. Da tenker jeg både for å unngå at dyr skal få plast i seg, at havet ikke skal forsøples, og at naturen skal slippe plasten som blir liggende i hundrevis av år. Det er så mye en kan gjøre! Uansett hvor lite du gjør, alt hjelper. Fuck dem, som forteller deg at det ikke hjelper å dusje på kortere tid i ny og ned, kjøpe brukt/miljøvennlig, unngå å kaste mest mulig søppel i naturen..fuck dem som forteller deg at du må endre på alt for å kunne bidra. Helt seriøst, om du bare gjør en av disse tingene – så er det mye bedre enn ingenting.

Jeg leste bloggere før, som stadig fortalte leserne sine at man er “passe idiot”, om man tror det hjelper å bare kutte ned èn ting. Jeg mener man er passe idiot, dersom man mener det er bedre å ikke bidra overhodet. Da er løpet kjørt.

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg