How i edit my instagram photos

· WHITE THEME, FASHIONABLE & GOOD LOOKIN` ·
@BENEDIKTENP ↵

Jeg har vært en dårlig instagrammer i det siste, men jeg prøver å bli bedre. Jeg er så redd for at mennesker skal føle jeg spammer loggen demmes, eller at de går lei av alle bildene som alltid dukker opp. Det er jo der utfordringen min ligger, prøve å unngå nettopp dette, men likevell være aktiv. Vi får se hvordan det går til, dere må gjerne be meg skjerpe meg om dere syns det blir for dårlig! Desverre så er kritikk den eneste veien for å bli bedre.

Den eneste og ene appen jeg bruker er VSCO Cam. Det er gratis, har mange forskjellige filters (jeg er ikke super glad i Instagram sine – de får meg til å se ut som en tegneserie figur)  og du kan endre kontrasten på bildet ditt. De fleste bildene mine er med VSCO`s A5 filter.. føler den ofte fjerner det gule lyset i bildet, og gir et mer hvitt resultat.

Av og til bruker jeg Photogrind. Her har jeg mulighet for å sette flere bilder inn i ett, samtidig sette ramme rundt bildene. Som sagt så redigerer jeg ikke bildene mine så veldig mye da jeg sjeldent har behov for det. Dagslys er nøkkelen, helt seriøst. Det er kanskje ingen app, men dagslys er det beste tipset mitt til lyse, klare og fine bilder.

♥  ♥  ♥

Deksel er sponset av caseapp. 

12 kommentarer

Siste innlegg