The Secret To Sleeping Better

· HOW TO GET THE BEST SLEEP EVERY NIGHT ·
M Y  B E S T  A D V I C E S  S O  F A R  ↓

Det finnes mange råd der ute på hvordan du skal få den beste nattesøvnen hver natt, og det samme går igjen; få deg en rutine, stopp med koffein, legg vekk telefon og pc før leggetid og bruk svarte gardiner forran viduet. Ingenting av dette har hjulpet meg. Jeg er ofte stresset over forskjellige ting i hverdagen og tenker som regel på kvelden – det er kun da jeg har tid. 

For en tid tilbake har jeg prøvd forskjellige metoder for å sove mer komfertabelt; etter å ha lyttet til meg selv, har jeg endelig funnet ut hva som tidligere har vært problemet til at jeg ikke har klart å sovne til riktig tid, ikke minst sove godt. Jeg er sikker på at det er mange fler som sliter med samme problemet, så derfor tenkte jeg det kan være fint å dele dette innlegget. 
 

· REGULATE YOUR SLEEP-WAKE CYCLE

Ved hjelp av en app kan du få den til å vekke deg da du føler deg mest utkvilt. Dere aner ikke hvor godt det føles å stå opp tidlig, samtidig føle at du har fått sovet nok. Det er evig lenge siden jeg har følt det slik. Vanligvis har jeg stått opp så trøtt at jeg har gått å lagt meg igjen etter 3 timer (dette ødelegger på kvelden når jeg skal prøve å sove). Et must have! 

· INVEST IN YOUR BEDROOM

Komfertabelt sengetøy er nok det beste rådet mitt av alle. Gode puter, dyner, madrass & sengetøy; det er virkelig himmelen og forandrer hele sove opplevelsen din. Vær kveld gleder jeg meg til å synke under dynen med de store fluffye putene mine som ligger lag på lag i sengen. Det koster litt penger, men det er verdt hver eneste krone. Mamma var inspirasjonskilden min her, for vær gang jeg legger meg ned i sengen hennes for å “slappe av”, sovner jeg. 

· EVERYTHING IN ITS PLACE

Om du rydder soverommet ditt før du legger deg kan deg gi dramatiske resultater. Dette er noe jeg har startet nylig med! Det påvirker humøret dersom du skal sovne i og våkne opp i et rotete rom. Bruk litt av tiden din til å rydde nattbordet ditt, organiser klesskapet og sett på en rolig sang mens du holder på. 

· MAKE USE OF THE NIGHTSTAND

I tilegg til rydding ville jeg satte inn en vannflaske og andre nyttige ting som gjør at du slipper å reise deg opp fra sengen dersom du skulle våkne. Lavendel mist er et must-have for meg ved sengekanten. Den skaper en rolig atmosfære! Jeg bruker en mist som kan spayes på sengetøyet, og en annen som brukes til selve duften på rommet. Anbefales på det sterkeste. 

· WRITING A LIST OR TALKING IT OUT

Hvis du er som meg og ofte føler deg stresset, bekymret eller overveldet, snakk om det. Jeg bruker alltid bestevenninnene eller kjæresten min som god hjelp. Hvis det er noe annet, skriver jeg en liste over gjøremål som skal gjøres før kvelden. Da slipper jeg å ligge i sengen å tenke på det. 

GOOD NIGHT CUTIES 

22 kommentarer

Siste innlegg