Trodde aldri jeg skulle gjøre dette som mamma!

Jeg har flere ganger tenkt  “dette skal jeg aldri gjøre, når jeg blir mamma“.. Lettere sagt enn gjort. Nesten så man blir kjent med seg selv på nytt, for det er så mange rare ting man sitter å sier / gjør med en baby. Her om dagen stod jeg å danset som en klovn, for å få stopp på gråtingen liksom. Haha. Sikkert litt kjedelig innlegg for dere som ikke har barn, kanskje litt vanskelig å skulle relatere til noe. Men jeg kan forstå hvorfor dere ler av oss foreldre, jeg pleide å le selv.

..Aldri før har jeg snakket så mye om promp, bæsj og tiss. Snakker som om det er godteri på bordet “Oi, var det en promp som kom? Så bra, hihihii!!”, med den gladeste baby stemmen noen sinne. Enda bedre er det om det kommer bæsj. Det høres jo helt dumt ut, men til de som ikke er klar over det; mange babyer slite med luftsmerter i magen, og får de det ikke ut med en promp – blir det mye skriking. Jeg blir overlykkelig av en direktesending rett i bleia!

..Når andre foreldre har fortalt meg at de gruer seg til for eksempel vaksiner, har jeg alltid sagt “det er bare et lite stikk, går nok fint!”. Nå sitter jeg her selv, og det er absolutt ikke bare et lite stikk!! Det er babygråt i tillegg, baby som skriker fordi h*n stakkars får vondt..Trodde aldri jeg skulle si det, men herregud jeg føler med babyen min. Når hun gråter, så gråter mammahjertet. Altså, jeg gjør alt i min makt for at hun skal ha det fint. Trodde jeg skulle være litt tøffere, men der tok jeg feil. Holder på å manne meg opp til vaksina vi skal ta når hun er fylt 3 måneder, får bare bite tennene sammen og være rolig.

..Synge med sangstemmen jeg ikke har, og danse rundt som en idiot. Haha! Hun blir rolig av å høre meg synge, og smiler når jeg danser. Så da er det vell klart man tyr til det! I det man får baby så bryr man seg miiiiinst om at det faktisk eksisterer andre folk rundt, å både ser og hører deg. 😂

..Pupp er ikke pupp lenger. Tror alle venninnene mine har sett de, etter at jeg fikk baby. Personlig har jeg alltid fått litt bakoversveis når folk bare dasker puppen frem og ammer, haha! Ikke at jeg har noe i mot amming i offentligheta. Men før en får barn selv, er det veldig unaturlig å ikke være redd for at noen fremmede ser de.

Noen som kjenner seg igjen? 😂

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg