Ønsker for fremtiden!

Hei, og god søndag! Håper dere har det bedre enn meg, for å si det slik. Tror jeg har en forbannelse over meg eller noe, husker dere i går når jeg klagde over sne været? Tror dere ikke det bare fortsatte å sne? Selv i morges når jeg våknet, så snedde det. Altså, jeg gir opp måking nå. Hvor er snøfreseren? I rly need one. Problemet er jo bare at denne jenta, ikke gidder å sette inn en krone på noe så kjedelig.

Her skal man skrive et innlegg om ønskene sine for fremtiden, det ser mørkt ut hører dere. Mitt største ønske bør jo være å få snøfreser, haha! Jeg har virkelig ikke godt av dette viruset som gjør at man må holde seg hjemme, jeg begynner å tenke på hver minste ting. For eksempel nå, så har jeg begynt å tenke på alt jeg ønsker å få gjort. Det er så mye, og det er store ting!

🍦Først og fremst, så ønsker jeg å gjøre noe stort ut av bloggen! Nå skal jeg være skikkelig kjedelig å si at det som står på planene er litt hemmelige, men etter så mange år som blogger – så er det på tide. Alt krever en god innsats og hard jobbing! Og jeg har faktisk ikke gjort annet enn å stå på.

🍦En eller annen gang må jeg vell også ta en utdanning. Helt ærlig er jeg ikke veldig motivert akkurat nå, det er så mye annet jeg har lyst til å gjøre. Men nesten alt krever skolegang for å komme seg videre i livet, så jeg er rett og slett bare nødt for å finne noe jeg virkelig brenner for. Jeg har jo lenge hatt ønske om å bli sykepleier..

🍦Ellers er baby nummer 2, et stort ønske for tiden. Selvfølgelig ikke akkurat nå, men om noen år. Etter at jeg fikk Mathea, så har alt snudd seg, alle brikkene falt liksom på plass.

Hvilke ønsker har du for fremtiden? <3

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg