Dette ville dere aldri trodd om meg

🥥Jeg har et arr langs magen, som jeg fikk etter operasjon jeg måtte gjennom for noen år siden. Får vondt av bare tanken! Det var helt grusomt, håper jeg slipper å oppleve noe sånt igjen.

🥥Blir svimmel og uvel med engang jeg ser sprøyter! Dere aner ikke hvor mye jeg gruer meg (!!!) til beibii må ta vaksine sprøytene. Huff, blir fysisk dårlig av å bare skrive om det. Vet ikke om det er sprøytene, skrikingen eller å se henne få vondt. Noe er det i hvert fall som får meg til å reagere slikt. Kjenner skammen spiser meg opp; men sist gang jeg tok blodprøve, endte jeg liggende på sykesengen fordi jeg ble så svimmel.

🥥Jeg har lyst på en baby nr 2, ikke akkurat nå, men litt senere. Og nei, fødselen har ikke skremt meg. Jeg syns det var en såpass fin opplevelse, at jeg gleder meg til neste.

🥥Er det en ting jeg alltid lyger på meg, så er det at jeg liker kokos vann og kokos melk.

🥥Jeg hater å bo i stor byer! London er mitt verste mareritt. Elsker shoppingen, og alt som følger med der. Men jeg kunne seriøst aldri bodd på en slik plass. Husker da jeg bodde i Orlando hos vertsfamilien for noen uker, det var nok for å si det slik. Takler ikke det stresset som er i de store byene. Sånn sett elsker jeg å bo i Finnmark! Her kan jeg sette meg i bilen, kjøre ned på butikken (uten kø), gå inn i butikken og kjenne alle jeg går forbi, betale varene (uten kø), og komme meg trygt hjem.

🥥Planlegger å kjøpe hus til neste år.

🥥Jeg er redd for hunder! Ikke hysterisk redd, men kan fort bli det dersom fremmede, store hunder kommer løpende mot. Litt rart egentlig, for vi har hatt hund i mange år. Jeg er vant med hunder, og har aldri opplevd å bli bitt eller skadd av en. Men frykten for å bli det, er fremdeles der.


HUSK EARTH HOUR IKVELD! 

 

 

1 kommentar
    1. Gøy å lese, bra innlegg 🙂 Jeg takler ikke sprøyter jeg heller. Blodprøver går fint, men vaksiner der i mot.. Jeg kan faktisk få blodtrykksfall bare av å tenke på det, blir skikkelig uvel. Haha. Ha en fin helg 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg