Fakta om meg du ikke visste

Hei fine! Tenkte det var på tide å la dere bli bedre kjent med meg, er så ekstremt dårlig på å lage slike innlegg. Noen av tingene som vil bli nevnt, kommer garantert til å sjokkere mange av dere. Vet ikke hvor ofte jeg har hørt “hæ serr, det trodde jeg aldri om deg!“. 

BLI ENDA BEDRE KJENT MED MEG

 

Jeg spiser meg lei på matretter/godteri før jeg kjøper noe nytt. Har jeg dilla på salat, så kjøper jeg salat helt til jeg får stygga. Hvor mange venninner her inne har sett meg spise en og samme ting over en lenger periode, og plutselig spytte det ut? (Fyfaen jeg er ekkel, jeg vet. Men dessverre så har vi sikkert 10 hender i været allerede). Senest i dag skjedde det faktisk, midt i lunsjen med en kollega.

Min naturlige hårfarge er mørke brunt, nesten svart. Hvor sykt er ikke det? Klarer dere se for dere, meg med svart hår? haha, klarer ikke det selv engang.

Rihanna kunne gått forbi meg på gaten, uten at jeg hadde reagert. Jeg er helt ubrukelig på kjendiser! Alt fra navn, til hvordan de ser ut og hva de er kjent for. Altså, alle vet jo hvem Rihanna er, men når jeg tenker meg om, så har jeg faktisk ikke peiling på hvordan hun ser ut. Dette gjelder serier og filmer også, jeg har ikke sett en skit. Og hvis jeg har det, så husker jeg aldri hva serien/filmen het. Og nei, møter jeg på en skuespiller så kan dere bare glemme at jeg kommer til å gjenkjenne de.

Jeg er den rare i vennegjengen. Dette kommer kanskje ikke som et sjokk for de fleste! Men jeg er gjerne den som blir fullest på fest, den som ikke har stål kontroll på alt, den som sier mye rart, den som aldri vet noen ting. Haha! Jaja, jeg får i hvert fall frem mye latter da!

Jeg gråter aldri. Aldri foran venninner! Men om det virkelig er noe som plager meg, så drar jeg til mamma eller lillesøster å lener meg på dem. Tror kjæresten har sett meg gråte 2 ganger i løpet av 8 år eller noe, så det sier vell sitt.

Å stole på folk, syns jeg er sykt vanskelig!! Det er kun 3 venninner jeg tørr å si alt til.

Jeg hater når folk sier “samme for meg”. Om jeg spør hva du vil spise til middag, hva vi skal finne på, eller om du vil bli med på roadtrip til Tromsø eller Oslo, og svaret er “samme for meg” – takk deg selv etterpå for at det ble fisk til middag, at vi endte opp med vin og spillekveld på en mandag, eller at vi endte opp med en roadtrip til Tromsø (når du kanskje egentlig ville alt annet)!!

Tar sykt godt vare på de jeg er glad i. Jeg er ikke den flinkeste på å fortelle hvor mye en betyr for meg, men jeg vil påstå jeg er veldig flink på å vise det irl!

 

Visste du noe av dette fra før?

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg