Min dag i en lang jævla oppoverbakke

Hei alle, håper dagen deres har vært bedre enn min. Denne mandagen har vært langt i fra den beste for å si det mildt. Det er så typisk, når en ting tar slutt, så tar plutselig alt slutt. Dagen min startet veldig bra. La enda ut en story hvor jeg skrev “glad mandag“. Den var kortvarig si! Dette var første og siste gangen dere så en slik story fra meg, hahah. Først og fremst har jeg klart å rote vekk kamera ladderen, noe som bare er en irriterende ting å miste, heldigvis bare å kjøpe ny. Verre når selve maccen kortslutter og ikke vil skru seg på mer!

Tok med pcen godt under armene, og håpet det var noe som kunne fikses. Men så lett var det åpenbart ikke, altså fyfaen. Å betale 800,- for å sende den inn, og dermed krysse fingrene på at det (kanskje) ordner seg, for så å betale 800,- for å få den tilbake. I tillegg sier han bak kassen “det er ikke sikkert du heller vil få den fikset, siden det er en såppas gammel modell. Jeg tviler” – det kooooker. Garantien hadde selvfølgelig akkurat gått ut. Great!!

..and guess what. Denne frøkna er uten telefon også, eller nesten. Det bare passer seg så fryktelig dårlig at telefon også skal henge seg opp nå. Iphone jeg har er sykt gammel da, så har egentlig bare ventet på at den skal stoppe å fungere. Skulle bare ønske den kunne vart i noen måneder til. Jeg virkelig hater å bruke penger på slike ting, det er som å kjøpe nytt kjøleskap i mine øyne. Begynner å revurdere apple merket, selv om jeg er totalt frelst. Og ikke nok med det, men anklene mine verker så sinnsykt etter joggeturene mine. Så vidt jeg klarte å krabbe meg inn på Elkjøp å spørre etter hjelp. Dere kan se for dere alt dette, og det håpløse trynet jeg har gått med i hele dag.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg