Livingroom posters

SPONSET AV DESENIO

♥ ♥ ♥

Nå begynner virkelig stua å få sitt eget lille preg! Se hvor nydelig det ble med disse bildene på plass. Jeg er helt forelsket. Som dere sikkert har fått med dere, har jeg lenge leitet etter noe å ha på veggene, faktisk helt siden jeg bodde i Kristiansand! ..Og nå har Desenio levert flotte grafiske plakater og posters til meg. Det var vanskelig å velge i det store sortimentet deres (så sinnsykt mye fint), men jeg er døds fornøyd med hva jeg endte opp med. Jeg er veldig glad i bilder med tekst, som dere sikkert har funnet ut. Jeg gikk for to lekre gull rammer med bildene “feelings” og “wave” som jeg kunne ha i stua mi. Jeg har disse i størrelse 50 x 70! I tillegg til dette ønsket jeg en plakat som enten kan henge over nattbordet på soverommet, eller settes pent på et bord for å piffe opp interiøret! Jeg valgte bildet “dancer” i størrelse 30 x 40. 

Pssst: jeg har selvfølgelig en liten rabattkode til dere! Koden «BENEDIKTE25» gir deg 25% rabatt hos Desenio mellom 7-9.november. Følg @Desenio for å få mer inspirasjon. (Koden gjelder ikke handpicked/collaboration posters eller rammer). Handler du over 599kr blir frakten gratis!
 

· IT’S ALL ABOUT CREATING AN INSPIRING ENVIRONMENT ·

/////////////////////////////////////////////////////////////////
 

· GIVE YOUR LIVINGROOM SOME PERSONALITY ·

Hva syns dere om den nye bilde veggen min? Desenio er en av mine absolutt favoritter, og jeg kommer helt klart til å klikke hjem flere bilder. Jeg mangler fremdeles noe inspirerende på soverommet og ellers rundt om kring i leiligheten, så jeg gleder meg til å dekorere videre! Jeg vurderer også bestille noen fine bilder i julegave til venner og familie. Julegaver kan være vanskelig å kjøpe, men jeg tenker at et par bilder ikke slår feil i et hjem! 
 

❥ HAVE A FABULOUS DAY!

5 kommentarer

Siste innlegg