Melting Half Skull

// I samarbeid med Partyking

· MELTING HALF SKULL ·

I fjord fikk jeg kommentarer på hvor utrolig dårlig jeg var å lage “skull” makeup til Halloween da jeg postet et innlegg på det. Og ja, jeg er fremdeles ikke blitt så veldig mye bedre, fordi enkelte tråkket selvtillitten min i dass og stoppet med dette. På den tiden tok jeg til meg alle fæle kommentarer og trodde på dem – men her er jeg. Jeg vet det er mye som kan forbedres, men må det være så jævla perfekt? Det viktigste er at jeg har prøvd, og jeg kan umulig være den dårligste her i verden?.. (eller, jo, jeg kan jo faktisk det. haha). Men hva gjør vell det? Det er Halloween folkens!

Hva syns dere? Flere enn meg som sliter enormt mye med å lage “skull” looken? Halloween makeup er ikke min sterkeste side (funfact om meg).
 

PRODUKTER JEG HAR BRUKT I LOOKEN ↓

Svart ansiktskrem her – aff. link (du finner også hvit i samme typen – sponset) // Inspirasjon av dyktige og mest flinke Desi.
 

Jeg vil bare rekke en finger på alle dere som kommenterer dritt; halloween sminkene jeg lager er kun for at andre skal finne inspirasjon. Dette har ingenting med å være flink eller ikke. Jeg syns ikke Halloween også skal bli en tid der man føler et press på å måtte være flinkest. Halloween er en tid hvor vi alle kan leke oss frem uansett hvilket resultat det bringer frem. Videoen finner dere her,

9 kommentarer

Siste innlegg