I desember skal jeg..

1. Bli flinkere på å være litt mer sosial med venner og familie. Jeg vet jeg har havnet i en boble hvor graviditeten er hele livet mitt, og det er alt jeg tenker på. Det er selvfølgelig noe jeg har dårlig samvittighet for, selvom det er veldig lite å gjøre med til tider. Heldigvis har venninnene en stor forståelse for det, for det er en stor ting som skjer i livet. Det er ikke et øyeblikk man bare vil “kaste” vekk.

2. Kjøpe julegaver til de man er glad i! Jeg er enda ikke helt ferdig med julegavehandelen, det er fremdeles noen pakker som gjenstår. Men det er bare koselig 🎅🏽

3. Spise pinnekjøtt! Det finnes ingenting bedre i jula, enn pinnekjøtt. Om jeg skal være helt ærlig, så har jeg ikke klart å holde meg. Har allerede bestilt retten sikkert 4 ganger når vi har vært ute å spist.. DET ER SÅ GODT! Kommer til å leve på julemat hele desember..

4. Pynte juletreet her hjemme med kjæresten! Vet ikke om jeg rekker å pynte med mamma, men er jeg hjemme så hjelper jeg gjerne til med julepyntingen der også.

5. Bake pepperkaker, serinakaker og lussekatter. Mine topp favoritter når det kommer til julebakst. Eller, pepperkaker er jeg egentlig ikke så veldig glad i å spise, jeg lager de mer for å kunne gi til familie/dele med venner når de kommer på besøk. Og hva er en jul uten pepperkaker?

6. Prøve å stå opp tidlig å se julefilmer! Lettere sagt enn gjort, for jeg er tidenes B-mennesket som sover vekk alle julefilmer som går på morgenen. Heldigvis får jeg tatt opp programmer på tven, så jeg kan se de på kveldene. Men det er jo litt ekstra koselig å stå opp kl. 09:00, dra med seg dynen på sofaen, lage en deilig frokost og kose seg med julefilmer.

7. Daske rundt i pysjamas og tøfler. Her er det ingenting nytt, for å si det slik. Dette er jo meg hver morgenen, haha. Forskjellen er bare de søteste juletøflene jeg har funnet fram, i tillegg til den svarte silke pysjamasen jeg har fått fra mamma. Elsker settet!

8. Julebord! Det er en årlig tradisjon å dra på julebord, alltid like koselig.

9. Dra på julemarked. Fikk snap fra bestevenninnen min som bor sørpå, og herregud så koselig det så ut på julemarkedet de var på. Altså, jeg dit!!! Haha neida, jeg skal kose meg her hjemme, vi får nok noe koselig å kunne gå på her også.

10. Generelt bare være hjemme med familie.

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg