How to Make Today a Good Day

Noen ganger er dårlige dager uunngåelig. Du mister bussen, ankommer sent på jobb og glemmer mobilen hjemme. Det handler om hvordan vi håndterer disse uforutsette hendelsene som bestemmer hvordan resten av dagen vår blir. Bare fordi du våkner opp med feil fot, betyr det ikke at du skal gå med negativ holdning resten av dagen. Her er noen små tips til hvordan du kan få en bedre dag.

GET A GOOD NIGHTS SLEEP. Dette er selvforklarende, men å få en god natts søvn gjør en stor forskjell. Det finnes ikke verre enn å våkne opp etter kun tre timer med søvn, føler meg kvalm av bare tanken. Lite søvn gjør meg utmattet, noen ganger kan det føles ut som at kroppen ikke eier energi uansett hvilke smoothier jeg prøver å piffe opp med.

POSITIVE THOUGHTS. Jeg er bestemt på at en liten positiv tanke før du står opp av sengen kan gjøre dagen din super. Selv om du ikke har hatt den beste morgenen, kan den lille positive energien din styre det om til noe godt istedenfor. Jeg bruker alltid mine positive tanker som store fordeler i hverdagen min.

RANDOM ACT OF KINDNESS. Sprinkle that shit everywhere!!! Hold en åpen før for noen, tilby hjelp eller smil til en fremmed. Ikke bare gjør du dagen bedre for andre, men du vil kjenne selv at du sitter igjen med en god følelse. Helt tilfeldige handlinger av godhet ♥

GET ACTIVE. Først og fremst, trening forhindrer stress og angst. Ikke minst vil trening gi deg en skikkelig boost, du vil få overskudd til å gjøre andre ting. Trening hjelper meg med å holde energien oppe og passer på at helsen min holder seg godt.

APPRECIATE THE LITTLE THINGS. Jeg finner alltid lykke i små gleder, da snakker vi om første smak av kaffe om morgenen, gjenoppta kontakten med en gammel venn eller møte på hyggelige mennesker. Kan jeg kalle slike dager perfekt?

LISTEN TO GREAT MUSIC. Når du nettopp har tatt søndagsvasken i leiligheten din og setter på favoritt sangen din som får deg til å slappe av, the best feeling in the world. Musikk hjelper meg alltid uansett hvordan situasjon, trist, glad eller lei – sett på musikk. Det gjør dagen din 10x bedre.

TREAT YOURSELF. Enten det handler om å avslutte kvelden med en bok, favoritt serien din eller et varmt bad. Det har noe med å se frem til sengetiden! Uten tid til deg selv, vil du til slutt føle deg utbrent og stresset. Pass på at det ikke skjer deg!

LEARN SOMETHING NEW. Nye kunnskaper gjør oss stolte, gir oss bedre selvfølelse og nye perspektiver.

Hva gjør dagen din bedre?

5 kommentarer
    1. Veldig fine tips! en positiv innstilling kommer man hvertfall langt med. Spesielt etter en dårlig start på dagen. Og det å finne glede i de små tingene som du sier. Jeg får mye glede og energi av kun en smoothie liksom, hehe ;-P

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg