Shop My Wardrobe

· HAPPY SHOPPING ·

Alt kan hentes hos meg i Kristiansand eller sendes med norgespakke + sporing (beste fraktmetoden som også har forsikring). Frakten betales selv, 140,-. Hvis du er interessert må du sende mail til [email protected] med bud, og betalingen vil deretter gå via vipps eller nettbank. Henter du hos meg kan du selvfølgelig betale kontant om det er ønskelig! 
 

ZARA SKINNJAKKE 450,-

Brukt et par ganger, men jakken er fremdeles dødsfin og ser nærmere ut som ny. Ellers utsolgt i butikkene og kan ikke fåes kjøpt hos Zara lenger! Jakken er i størrelsen S, og opplever at den er normal i størrelsen. Selges fordi den mest henger i klesskapet uten å bli brukt. Perfekt nå som våren er her. 

DR.MARTENS SKO 800,-

Brukt et par få gang, men igjen, de er godt tatt vare på og ser så godt ut som ny! Skoene er super fine, og gir en liten edge til antrekket. Størrelse 36! 
 


 

RICCOVERO VEST 2500,- (NYPRIS 4200)

Vest fra Riccovero i størrelse M. Vesten er brukt et par ganger, men har for det meste blitt liggende i skapet. Ønsker du bedre bilder av vesten er det bare å søke opp Andrea Badendyck + Riccovero så vil dere se hvordan den ser ut på. Jeg elsker den, og selger den virkelig med tungt hjerte..

MUUBAA JAKKE 2000 ,-

En jakke som virkelig skiller seg ut, men skinnjakker har jeg mer enn nok av. Selger i hvertfall en av de fineste som henger i klesskapet! Størrelse 34 og er blitt behandlet pent. Som dere ser på bildene, er skinnet enda i utrolig fin stand.


 

HUNTER ORIGINALE GUMMISTØVLER 450,-

Selger noen kjempe greie og fine støvler som egner seg godt om du bor på en skikkelig regnværsplass! Størrelse 35/36 (UK3). En viktig greie å påpeke; har blitt skrevet inni skoen hvor det står “telefon nummer og navn” som dere kan se på siste bildet. Men da skriften har sklidd såppas mye vekk, kan du fint skrive over med ditt navn og ditt tlf nummer uten problemer! (derfor er prisen over halvert, ellers ser de ut som nye).

 

16 kommentarer
  1. Dyre sminkekoster, dyr sminke, dyre .vesker, dyrt dyrt dyrt. Hvor henter du pengene ifra? Er ikke du student?.. skjønner ikke at du gidder å bruke så mye penger 🙂 Jeg har ikke råd til dette, beklager.

  2. 4200,- for en VEST?!? wow.. hva bruker man ikke penger på nå til dags. Er vell ikke lenge til man ser deg også med Chanel vesken 🙂

  3. Siden så mange negative kommentarer skal jeg også gå unner “Anonym”.
   Ser det er noen lesere her som tydeligvis ikke kjenner deg, noen her som er litt hårsåre fordi de skjøl kanskje NAVer? går skole? eller bare er potte lat å bor hjemme.
   *** “Er ikke du student?.. skjønner ikke at du gidder å bruke så mye penger :-)” var en kommentar som jeg smilte godt av, enn hver “nordmann” som er i arbeid fra 50% og oppover har råd til å kjøpe seg noen merkeklær eller litt dyrere sminke. Du har tydeligvis aldri arbeidet for dine egne penger? Du bor kanskje hjemme hos foreldrene dine eller lever på VGS studielåne? skaff deg en deltids jobb å spar litt i måneden så ser du kor mye du kan spare å kjøpe deg noe DU vil ha. I stede for å bruke tiden til på å grine om at du ikke har råd.

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg