How I Clean My Makeup Brushes (Updated)

 

· BRUSH CLEANSER ·

Husker dere innlegget jeg skrev for litt siden, bye bye makeup brush cleaners? Det gikk kanskje litt fort på tastaturet. Jeg har mange å takke etter innlegget, helt utrolig hvor mye bloggen gir meg. Takk til deg som kom med tips, takk til deg makeup artisten som faktisk orket å ta et lynkurs med meg innen makeup og takk til damen på M·A·C som hadde lest bloggen min og anbefalte meg det jeg skal vise dere nå. 

Jeg vasker sminkekostene mine vær dag etter bruk. Jeg har ganske så dyre koster vil jeg kunne påstå, og vil derfor ta godt vare på de. Jeg starter med å rengjøre børstene ved hjelp av et mykt håndkle som er fuktet med M·A·C brush cleanser. Det er viktig at du er svært forsiktig når du stryker børstehodet over håndkle, slik at du ikke forstyrrer fibrene. Grunnen til at jeg vasker sminkekostene vær dag, er rett og slett for å unngå hard masering på børstene ved den ukentlige dyp rensen. Ikke minst sparer jeg børstene for gammel sminke på seg i flere dager!
 

Når det er sagt, må børstene dyp renses ukentlig. Igjen starter jeg med å vaske børstene med M·A·C brush cleanser og denne gangen varmt vann i tilegg. Her er det viktig at vi passer på at børstehodet er vendt ned for å forhindre at vann kommer inn, dette er noe som ødelegger limet på selve børsten, som igjen fører til at børstene kan starte å miste hår. Vær forsiktig mens du maserer fibrene! Skyll deretter godt og klem forsiktig ut overflødig vann. Jeg liker å stryke fibrene til sin vanlige fasong før jeg legger de på et håndkle for lufttørking. 
 

For å beholde kvaliteten på børstene dine, er det viktig å vaske de regelmessig!! 

 

3 kommentarer
    1. JuliaSofie: Det går nok helt sikkert. Så ufattelig mange måter å gjøre det på! Haha 😀 Jeg pleide å gjøre det samme selv for litt siden <3 ... og de børstene varte godt i over 1 år. Var litt små sløv under vaskingen så limen løsnet hårene på sminkekostene! De kunne nok vart mye lengere.. Så tror Shampoo funker veldig bra det også!

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg