Q&A – Send me questions!


If you have something to ask, regarding my life, career, beauty, etc. – leave a comment down below.

 

Da er det endelig på tide med en ny spørsmålsrunde! Denne gangen kommer jeg til å spille inn svarene på video, så nå er det bare å spørre i vei folkens! Jeg gleder meg masse, og hei, er det noen her inne som ønsker en påske giveaway? 

H A P P Y  S U N D A Y Y Y ! !

7 kommentarer
  1. Du forteller ofte at du ikke ønsker å gå ut med snappen din..men kunne du lagd en egen bruker til oss lesere?

  2. Kan du steppe opp blogg gamet med litt flere videoer? 😀 Savner den sprudlende, glade og morsomme benedikte som vi alltid får se på videoene.. ikke alltid så lett å kunne se det gjennom bloggen.

  3. Jeg er fullstendig enig med kommentaren ovenfor! La oss se mer av DEG som person, DEG som menneske..Jeg syns også du virker mye mer sprudlene og glad gjennom videoene dine – og jeg syns du er super søt.. 😀 Du får meg på alltid bedre humør gjennom youtube!
   Ikke vondt ment, men litt kritikk: syns du kan virke litt for overfladisk på bloggen.. noe som er helt ok.. Men kanskje du skal tenke litt på det? Som du selv ser, så får du jo kommentarer på at folk ønsker å se den virkelige deg – det er DEG vi elsker.. <3 Elsker bloggen din også.. men jeg håper selvfølgelig på litt flere personlige, og morsomme innlegg som er "mer deg" å gjøre! Stor klem, verdens skjønneste og snilleste Benedikte!

  4. Takk alle <3 Jeg har faktisk nylig lagd en video som jeg sitter å redigerer nå, hvor jeg forteller hvorfor jeg har vært borte fra youtube.. Det varmer skikkelig å lese dette! Dersom jeg rekker å redigere videoen ferdig, vil den komme ut kl 21:00 <3 Ellers vil den være oppe å gå på bloggen imorgen kl 10!

   Takk for alle spørsmålene så langt!!! Dere er gull 😀

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg