Slik ser huden min ut uten sminke

..HVA TRENING HAR GJORT MED UTSEENDE MITT!

Jeg har fått alt for mange spørsmål om jeg kan vise meg selv uten sminke, eller om jeg kan vise huden min uten sminke – og sannheten er vell at jeg sliter litt med å faktisk vise meg helt uten! Jeg vet ikke hvorfor, jeg føler meg kanskje ikke bra nok sammenliknet med alle andre. Jeg husker jeg postet et tidligere innlegg hvor jeg skrev “slik ser huden min ut, uredigert” – og jeg fikk masse kommentarer som «Unnskyld meg, men du ser ikke slik ut IRL» , «Haha, bildene er så jævla redigerte!! », «Du er langt i fra så pen i virkeligheten», «Så alle kvisene ble plutselig bare borte på et blunk?».. Jeg blir alltid like sjokkert over hvordan enkelte mennesker kan sette seg ned å skrive noe slikt!! Jeg kunne aldri gjort dette mot noen. Aldri!
 

Jeg har tatt på litt contour under kinnbenene i håp om å ikke se så alt for blek ut på bildene. Det er nemlig mitt største problem ved å gå uten, jeg føler meg alt for blek. Eller, det er vell mer følelsen av at det er så lite “liv” i ansiktet mitt uten sminke. Hadde jeg vært litt brunere, så hadde jeg neppe brukt hud sminke. 

Men tro det eller ei, etter at jeg har startet å trene, samt endre litt på kostholdet mitt – har jeg faktisk begynt å se et lite hint av glød!! Hihi ♥ Syns det er litt pent! Får håpe at påske-sola klarer å gjøre meg litt brun, og kanskje gi litt rødere kinn! Haha..Uansett, her har dere meg, uten en foundation som jevner ut huden min, uten en concealer som dekker rødhetene, uten highlighter som gir meg glød og uten blush som får kinnene til å se smashing ut..
 

ER DU KOMFERTABEL UTEN SMINKE?

12 kommentarer

Siste innlegg