Dette skjer i November

• WELCOME NOVEMBER •

Jeg lå i går og telte ned minuttene til klokken bikket 00:00, og at det endelig stod 1. November. NÅ er det jul, tenkte jeg! Haha! Kan dere tro det? Tenk, nå er det faktisk ikke lenge til jul. Som dere helt sikkert vet så er jeg stor fan av julen, og ekstra koselig skal den bli i år. Juletre pynting, bake masse gode julekaker og dra på julegavehandel. I år skal jeg være tidlig ute! Sies hvert år.. Tenkte å dele en liten liste med dere, over ting jeg ønsker å gjøre i November måneden! 

• 10 TING JEG ØNSKER Å GJØRE DENNE MÅNEDEN •

1. Nå har vi planlagt å satte opp en skikkelig bra plan på bloggingen, denne gangen har jeg faktisk tatt i mot hjelp! Så nå er jeg spent på å se hvordan dette går. Tror jeg trenger å ha en som kan hjelpe meg litt på veien. Av og til trenger man litt inputt fra noen andre, enn seg selv. 

– Innleggene det siste året har kommet i rykk og napp, noe jeg ønsker å beklage meg skikkelig for. Men jeg skal være ærlig å si at jeg har hatt viktigere ting å tenke på. Helsa først, alltid! Og nå kjente jeg at bloggen måtte legges til sides, for at jeg en gang skulle komme meg opp igjen. Først og fremst har jeg ønsket å bli kjent med babyen min, ikke minst gjøre meg selv trygg i mamma rollen. Jeg har virkelig brukt all tid på henne, og det har vært en magisk tid. Jeg gleder meg til tiden fremover, dere aner ikke. Husker enda da vi kom hjem fra sykehuset med henne, hvor utrolig redd jeg var. Stod på helt egne ben, med en baby. Sist jeg byttet bleier var typ 19 år siden..Skjønner dere?! Og det var en av tusen ting jeg var bekymret over: hvorfor gråter hun? hva vil hun ha? er hun sulten? er det bleia? har hun vondt noen plass? Sånn sett, føles det veldig godt nå. Nå vet jeg hva hun vil ha, nå vet jeg når hun er sulten, og jeg hører forskjell på klage skriking – og vondt skriking. Alt er bare veldig deilig akkurat nå..jeg nyyyyter babytiden. Samtidig har jeg også gått gjennom et breakup, en skikkelig energityv! Kjenner at det var på sin plass å la bloggen ligge litt..Ønsker uansett å rette en stor takk for at dere orker, og fremdeles klikker dere inn her. Nå venter det masse spennende 🙏🏼

2. Begynne å tenke på årets julegaver. Jeg holder på å fikse lillesøster sin julegave – og den er pretttyyyy good om jeg kan si det mildt. Vet om en som blir glad for julegaven i år! Lillesøster gidder aldri lese bloggen min, så nå må ingen sladre om at jeg har skrevet det her, haha! 

3. Gjøre en Q&A i løpet av måneden, på video. Nå er det alt for lenge siden sist! Jeg fikk inn over 60 spørsmål sist gang jeg la ut om spørsmålsrunde, så åpenbart er det etterlengtet. 

4. Sette oppe en plan på hvordan jeg ønsker den nye leiligheten min. Forhåpentligvis er det ikke så lenge igjen til vi flytter, eller – det er ikke lenge igjen. Det er i hvert fall et par ting jeg ønsker å gjøre før jeg flytter inn der. Blant annet bytte gulv på bad, og fikse rommet som skal brukes til walk in closeth.

5. Kjøpe en søt julepysj som jeg kan spasere i på morgenen. Kappahl hadde faktisk fått inn noen sykt stilige morgenkåper, og Asos vet jeg pleier å ha masse fint. 

6. Julevasken må taes før desember måneden kommer.

7. Jeg har i samme slengen vanvittig mye ting som skal selges (Chanel, Prada, Gianvito Rossi er noen merker), samt litt interiør ting jeg ønsker å kvitte meg med. Alt blir lagt ut på instaen min som jeg har opprettet nå i helga. Det vil komme i rykk og napp, og alt blir slettet ettersom det er solgt. Følg meg der!!

8. Lakke neglene, for å unngå en ting. Haha, vet ikke om jeg tørr å nevne det engang. Jeg biter negler, og jo takk jeg vet. Det er ekkelt som faen. Tenker typ hvis jeg bruker lang tid på å gjøre de fine, så kanskje jeg ikke har så lyst å bite dem.

9. Opprettholde alle de gode rutinene! Legge seg tidlig, stå opp tidlig, trene og få gjort husarbeid før klokken bikker formiddag. Sykt deilig!

10. Legge av minst en lørdag i måneden, hvor jeg skal ta meg tida til å faktisk slappe av med julefilmer ✨ 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg