I’m all about cozy home wear

God morgen alle fine. Først vil jeg bare si tusen takk for alle meldingene deres etter gårsdagens innlegg, det er så koselig å lese! Jeg startet i dag med en god treningsøkt, og senere disket jeg opp en av mine favoritt oppskrifter på protein pannekaker! Frokost pannekaker er det beste jeg vet om. Det slår aldri feil, og det gir i tillegg masse energi. Jeg er klar for tirsdagen nå, for å si det mildt! Jeg har en del planer senere ut over dagen, men stort sett jobb blir i fokus nå. Har en deilig følelse på at dette blir en fin dag.

🌟

Er det forresten noen av dere som har noen gode rydde og vaske tips? Jeg fikk for eksempel et lite tips fra en youtube-følger som anbefalte meg tøymykner i støvsugeren (altså hvorfor har jeg ikke vist om dette før?), leiligheten lukter helt fantastisk etter dette tipset. Tusen millioner takk til deg. Jeg klarer selvfølgelig ikke finne deg i kommentarfeltet lenger, så gjerne si i fra hvem du er, så setter jeg inn kanalen din her som en liten shoutout til deg.

Xx

5 kommentarer
    1. Hei på deg du har kjempefin blogg vil du se på diktene mine ❤️ Å hjerne følge meg på Min vei 😊 du har verdens fineste blogg eit godt innlegg ❤️ Ha ein fin dag videre😊 vil du følge bloggen det hadde vert kjempebra 😊❤️

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg