Okei, hva skjedde akkurat nå?

Jeg kan ikke fatte og begripe det! Ikke bare er jeg midt oppi en spennende periode hvor jeg har fått en fast stilling på jobben min, er på utkikk etter drømme boligen samtidig som jeg sitter å tenker på hva jeg ønsker å gjøre fremover i livet. Skal jeg bli frisør? ta sykepleier utdanningen? Som sagt, det er mye i tankene for tiden, mye å se frem til. Og det er nok hovedgrunnen til hvorfor bloggingen har vært litt nede den siste tiden. Uansett, i skrivende øyeblikk sitter jeg med hjertet i halsen og gjør alt jeg kan for å roe meg selv ned. Jeg er spent, nervøs, glad..alt på en gang. Jeg krysser alt jeg har for at ting går etter planen.

Jeg lover å komme med mer informasjon når det lar seg gjøre, men akkurat nå ønsker jeg ikke avsløre noen ting. Det er ikke planlagt helt hundre prosent enda, og det gjenstår noen få ting, så dessverre må jeg være litt hemmelighetsfull! Om det ikke skulle gå som håpet, så kommer jeg i hvert fall til å gjøre det beste ut av det. Og hei, tusen takk til alle dere som alltid er der, som alltid stiller opp og som alltid heier meg fram. Dere er verdens fineste mennesker, og jeg kunne ikke satte mer pris på venninner som dere!

Kan ikke tro 17. Mai er rett rundt hjørnet, tiden har virkelig flydd avgårde. Jeg har verken funnet antrekk eller borddekking klart. Haha! Så i dag tenker jeg å få sniket meg en tur på senteret. Antrekket må jeg i hvert fall få fikset. Til alle dere som ikke har bunad, hva pleier dere å ta på dere? Hvilke farger går dere for? Kjole, jumpsuit eller bukse og topp? Jeg trenger litt hjelp ✨

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg