Here comes the sun

TOP FROM BOOHOO
JEANS FROM LEVI’S
SHOES FROM GUCCI
BAG FROM CHANEL

. . . . . . .

HVORFOR JEG IKKE HAR ENDRET BOSTEDS ADRESSEN

For noen herlige dager vi har hatt her hjemme, dere aner ikke! Haha, det kan selvfølgelig ikke sammenliknes med hva dere i Oslo/Kristiansand har – men jeg klager ikke! Når vi snakker om Kristiansand, så er det mange av dere lesere (som er fra Kristiansand) som spør om jeg har flyttet, og hvorfor jeg fremdeles har “blogg adressen” min der. Ja, jeg har flyttet til Alta for en god stund siden! Jeg savner Kristiansand så ufattelig mye, dere er så sinnsykt gode ♥ Men jeg føler meg mer hjemme her, det er også kortere avstand til familien min. Noe som er svært viktig har jeg funnet ut, jeg er alt for hjemmekjær.

Til det andre spørsmålet angående blogg adressen min. Hovedgrunnen til at jeg ikke har byttet den, er rett og slett på grunn av hatet. Alta er en liten by, men til tross for hvor liten den er, så er det sykelig med hat. Det er helt vilt, og jeg har aldri skjønt hvorfor så mange mennesker her, er så ufattelig grov og ekkel med en gang de kan gjemme seg bak anonym navnet. Nå blir jeg sikkert ikke bedre likt i hjembyen, men dere får i hvert fall et ærlig svar. 

9 kommentarer
  1. Hei! Jeg er fra Alta, og ville bare levne igjen en liten kommentar. Jeg pleier vanligvis ikke kommentere på bloggere, men har kommentert din en gang i blant. Men nå følte jeg virkelig på å si noe!
   Du virker så utrolig oppegående, så utrolig smart og ei skikkelig flott og smilanes jente – du burde stå på ditt og gjøre det du elsker, uavhengig av hva folk kommenterer. La Altaværinger kommentere, de fleste her mener aldri å si noe stygt, men jeg tror sjalusien tar litt over. Folk her er ikke blitt så flinke på å hylle hverandre enda! Håper det kommer seg med tiden 😀 Hehe! Uansett, prøv å ikke bry deg så alt for mye! Klem.

  2. fyfaen du sett alta i et dårlig lys :p omfg. plis, å endre bostedsadressa hit til alta blir ikke anna enn negativt for oss alta folk

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg