MIN APRIL MÅNEDE

April måneden har bestått av blogging, trening og kosthold. Men jeg har fremdeles hatt en super fin månede. En månede fylt med gleder og takknemlighet. Her er en rask oppsummering av min april månede. Håper det faller i smak hos dere. WHAT ARE YOUR HIGHLIGHTS?

Høydepunkter: Denne måneden har vært fylt med blogging og masse trening. Jeg har nådd resultatet på treningen, og ikke minst fått utrolig mange flere lesere. Det gjør meg så ufattelig glad, og gir meg en stor motivasjon til å fortsette med det jeg holder på med. 

Samarbeid: Som nevnt tidligere, så har jeg vært utrolig heldig å få samarbeide med S2Wear. Jeg er ikke den type jenta som takker ja til hva som helst. For meg er  det viktig at ting er på stell. Det er viktig at det finnes “ekte” i det jeg blir sponset. S2Wear har så gode og brae treningsklær, at jeg kan være stolt og ikke minst ærlig i alle innleggene jeg skriver om de. Samt produktene jeg får. Det er den viktigste faktoren for meg som blogger. 

Events: April måneden for meg har vært dårlig med events og andre fester. Men jeg lover dere, det skal bli bedre. Fashion Week er noe jeg har sinnsykt lyst å være med på. En dag! 

Mote: Nå som blogger på fulltid, er mote en stor del av hverdagen min. Og det kommer det alltid til å være. I det siste har jeg fått øynene opp for min egen stil. Jeg ser på klær jeg liker, uavhengig av prisen. Jeg driter i hva andre tenker. Jeg kjører mitt eget løp i motebildet, og tar på meg akkurat hva jeg liker.  

Reise: Reising har aldri vært i april måneden for min del. Enten reiser jeg når det er kaldest i Norge, eller så tar jeg meg ferie i juni/juli. 

Mat: Kostholdet mitt har vært strengere enn aldri før. Men jeg trives med det. Jeg lever på kylling, fisk og grønnsaker. Jeg har satte meg et mål og det er å bygge muskler. Målet skal jeg klare, og da sier det seg selv at jeg er nødt får å være hard mot meg selv. 

Mest leste post: Åh, gud så vanskelig. Haha. Jeg tror faktisk den mest leste post er innlegget om “Resultater på 3 uker“. Dere kan finne innlegget her.  

10 kommentarer

Siste innlegg