hits

Verdens koseligste blogg-kveldHer sitter jeg, og akkurat slik ser det ut når videoer skal redigeres, tekst til bloggen skal skrives og resten som følger med. Av en eller annen merkelig grunn føler jeg at dere lesere ikke liker bloggen min dersom jeg skulle tatt slike bilder, bilder som ikke er lyse og fine. Bilder som rett og slett er upyntet. Jeg spilte nylig inn en video, akkurat her. Studio lysene ble gjemt vekk, og det ble plutselig en helt annen stemning på videoen. Nesten så ting ble litt spontant, ikke så veldig planlagt og selv var jeg mye mer komfortabel. Jeg tror helt ærlig studio lysene ødelegger mye - men det er noe jeg bare må øve på. 

Og heei, ikke glem at det kommer ut video hver mandag og torsdag, så ikke glem å abonner på kanalen min her! Ha en riktig fin kveld videre, fine dere! Så snakkes vi i morgen. 

4 kommentarer Skjul

Mari

14.05.2017 kl.23:17

Variasjon er flott! Ser du har tatt til deg kritikken, og det er fint du bryr deg om oss lesere! :D
Benedikte Porsanger

14.05.2017 kl.23:19

Mari: Tusentakk :-) Selvfølgelig bryr jeg meg! Dere er grunnen til at jeg kan gjøre dette, og ikke minst fortsette med dette <3 Så det er klart jeg ønsker å ta i mot både kritikk og positive tilbakemeldinger!
Hege Kristin

15.05.2017 kl.00:36

så fine bilder av deg :D
Benedikte Porsanger

15.05.2017 kl.02:23

Hege Kristin: Åå takk! <3 :D

Skriv en ny kommentar