Våre planer for påska!

Nå er det i underkant av en uke igjen til påska, og tenkte derfor det er på høy tid å skulle dele våre planer. Det er nok flere enn bare oss, som har fått mange av planene avlyst. Men vi har fremdeles masse ting vi ønsker å gjøre, selvom det blir en litt annerledes påskefeiring i år. Kjente at det fristet skikkelig å reise til Hemsedal, eller bare være litt på Gol denne påska. Jeg savner plassen, og folka ikke minst. Jeg savner bakken, og de syke feiringene vi hadde når jeg bodde der. Altsååå, kan vi spole tilbake i tid!! Ikke at jeg kunne reist dit nå, uansett.

MEN!!! Planene for årets påske dere. Den avlyste påska, haha. Snakk om en pang start på året, for en uflaks. I år blir det dessverre ingen samlinger med verken venninner eller familie. Men vi her hjemme skal uansett ha vår lille påske tradisjon, med ski turer og grilling utenfor huset. Det blir koselig! Har fått en del kommentarer på at jeg ikke bør gå i ski løypene, siden det er mye mennesker der. Men ikke glem hvor jeg er fra, her i lille Finnmark er ikke ski løypene like stappet som i Oslo. Langt i fra!

I tillegg til det, tenker jeg selvfølgelig å lage et lite påskeegg til lillesøster og dem. Det er verdens koseligste ting å gjøre. Hva pleier dere å sette i påskeegget til deres nærmeste? Jeg pleier vanligvis å legge med litt ansiktsmasker, hudpleie produkter, godis og brus. Nei, til tross for situasjonen vi alle er i, så tror jeg det kommer til å bli en fin påske uansett.

Take care. <3

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg