Nå skal jeg være ærlig med dere

Denne bloggen har eksistert i hvor mange år? Mange. Jeg har lært så mye, og fått jobbet med så ufattelig mange fine folk. Det er jeg evig takknemlig for. <3 Det er gøy, og ha en jobb som dette. I hvert fall ha noe på sidelinjen man kan styre med. Men oppi alt det fine, så byr det også på mange utfordringer. En ting er jo å takle hat kommentarene som tikker inn, en annen ting er å finne karakteren sin oppi alt dette. Min største utfordring har definitivt vært det å skulle finne seg selv, og la dere bli kjent med meg. Jeg vet hvem jeg er, hva jeg liker og hva jeg står for. Men hvordan skal jeg få vist det frem, på best mulig måte? Venninner leser bloggen, familie, bekjente, store bedrifts selskaper.

Vi alle vet at man er annerledes med venninner, enn hvordan man er sammen med for eksempel familien/på jobb. Det har vært vrient for min del, når det kommer til bloggen! Her står jeg, og prøver å være alt på en gang. Det har vært skikkelig vanskelig å ta hensyn til alle som leser den, og prøve å finne en mellomting. Føler på en måte at bloggen har vært så “fjern”, når folk aldri klarer å komme seg inn på meg. Minst like vanskelig er det for dere, som føler at jeg forandres for hver uke som går. I det ene øyeblikket kan jeg være ekstremt underholdene, mens i det andre øyeblikket så blir jeg en helt annen. Det er noe jeg har fått mye kritikk for!

Vet ikke om dere husker det, men jeg tok en ganske lang pause for litt siden. Jeg trengte å sette meg ned, og finne ut hva jeg ønsket å gjøre videre. Det viktigste, er jo at dere som leser bloggen får bli kjent med meg. Så nå har jeg egentlig sluppet alt, og blogger om akkurat det som faller meg inn. Uavhengig av hva andre måtte tenke om det. Jeg gleder meg til å blogge nå, det kommer til å bli skikkelig bra!

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg