Mine hårpleieprodukter

Det er ingen hemmelighet, at jeg har prøvd mange forskjellige produkter med årene. Håret mitt har vært en katastrofe etter mye bleiking og farging, så jeg har alltid lagt litt ekstra penger i produktene. Det hender at jeg går på butikken å kjøper inn shampoo og balsam til en mye billigere penge. Elsker hvor mye det skummes ut i håret når man står i dusjen, får alltid en følelse av at håret blir skikkelig rent av det. Haha, vet ikke med dere, men jeg gjør det. Hvor mye pleie det gir, er en annen sak. Derfor ender jeg som regel opp med litt dyrere produkter, så jeg vet at håret mitt får den pleien som trengs.

Det første jeg bruker i dusjen

Jeg har så lenge jeg kan huske, drevet å bleiket håret mitt. Min naturlige hårfarge er mørke brunt, så dere kan jo tenke dere! Føler ofte at fargen sklir ut med tiden, dersom jeg ikke tar vare på det. Og det er kjedelig, spesielt når man har brukt flere timer på blond fargen. Derfor bruker jeg både Shampoo og balsam fra Paul Mitchell, som sørger for at gul skjæret ikke kommer snikende! Foruten om det, så bruker jeg Moroccanoil sin serie. Herregud for en fuktighet de produktene gir! Syns også man får en veldig fin glans i håret av dem.

Etter dusjen legger jeg i en hårolje, som virkelig er verdt hver eneste krone!

Et must have etter dusj, er selvfølgelig å smøre tuppene inn med hårolje. Det er som balsam for sjela! Finnes det noe annet man heller vil ha på flaske? Jeg er ganske sikker på at håroljen har vært med på å bidra til et friskere, lenger og tjukkere hår! Hår oljen er også fra Moroccanoil.

Dusjer jeg på kvelden, er det sjeldent jeg tar noe mer i håret enn dette. Jeg bruker av og til sove med hårkur, eller bare ha den i noen minutter! Men da er det viktig å passe på at du ikke bruker balsam før du setter i hår kuren. Shampoo, hårkur og dermed balsam! Dusjer jeg på dagen, ender jeg selvfølgelig opp med en rekke stylingprodukter i tillegg.

Hvilke stylingprodukter jeg bruker varierer veldig ettersom hvordan jeg skal style det. Skal jeg krølle håret bruker jeg ofte en mousse som gir skikkelig volum i håret, i tillegg til en fin glansspray! Skal jeg bare rette det, bruker jeg som regel kun hårspray.

Hva er deres favoritt produkter til håret?

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg