Jeg har reist hjem

Kanskje det beste jeg kunne gjort akkurat nå. Få slappet ordentlig av, ikke minst slippe småting som husarbeid og alt styret som følger med. Vet ikke helt hvor lenge jeg blir her, det får tiden vise. Enn så lenge har jeg kun fokus på å ikke gjøre noe stressende, og unngå tunge løft. Tusentakk til alle dere som har kommet med tips, dere er gull!!

Jeg har i hvert fall hatt en av mine bedre morgener på lenge..jeg og Jessie lå i sengen helt fram til tidlig formiddag – kom oss ut en tur, og nå ligger vi bare foran peisen og nyter varmen. Vi har faktisk ikke gjort noe annet enn å ligge under dynen/foran peisen de siste dagene. Så digg når det er kaldt ute! En god unnskyldning til å holde seg inne, hihi.

Når vi er inne på det kalde været, kan alle hundeeiere plis sette på sko/sokker på hunden sin, når de er ute å går nå som det er kaldt? De forfryser potene sine stakkars. Dyrepoliti hei, hahah! Nei, men jeg forstår det, dere med store hunder. De fryser kanskje ikke like lett og tåler mye mer. Men nå tenker jeg de som har en liten hund, som meg. Får helt vondt av det.

God helg og kos dere masse i dag! 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg