Gravid uke 25

GRAVID UKE 25

25 uker + 6 dager
2 Trimester
Termin: februar

Graviditetssymptomer: Hei kynnere!

Pluss: Formen og energi nivået har blitt mye bedre. Føler meg opplagt, og klarer endelig sminke meg! Tidligere har jeg så vidt klart å komme meg opp fra sengen. Vi får se hvor lenge det varer, folk sier jo at 2 trimester kan være en av de bedre tidene i et svangerskap. Også vil det gå litt ned igjen, i 3 trimester.

Minus: Kjenner ikke til så veldig mye liv i magen, skikkelig kjipt og kjedelig! Er jo betryggende å av og til kjenne litt liv, så man vet at alt står bra til. Men jeg vet at morkaken er frempå, og at man derfor kan kjenne mye mindre enn andre. Men er det slik gjennom hele svangerskapet? Hvordan skal jeg kunne kjenne da om alt står bra til? Kan ikke ringe jordmor hver uke heller..Får bare stole på det som blir sagt på ultralydene!

Babyens utvikling: Fosteret er omkring 32 centimeter og på størrelse med en pomelo. Hva er pomelo? 😀 Babyen har i hvert fall blitt stoooor! Skjønner ikke hvordan det er plass inni magen min til dette.

Kropp og forandringer: Magen har blitt større, man kjenner på at man er under en kraftig vekstperiode. Det presser veldig mye på! Ellers er puppene blitt veldig tunge! Jeg elsker kroppen min slik den er nå, har faktisk ikke delt så nakne bilder av meg tidligere, så det sier jo litt.

Kjønn: Fremdeles en jente!

Navn: Ikke helt 100% på navnet enda, men jeg tror vi har blitt enige!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg