Gravid – uke 24

GRAVID UKE 24

24 uker + 6 dager
2 Trimester
Termin: februar

Graviditetssymptomer: Jeg har begynt å få leggkramper, det gjør så vondt! Herregud for en skrekkelig smerte, haha! Sier jeg som skal føde. Ellers har jeg fått en helt ekstremt kløe på føttene. Trodde man pleide å klø på magen, hoftene og områder som strekker seg mye, eller tar jeg feil?

Pluss: Jeg har ofte kontroller, og er innom sykehuset typ 1-2 ganger i måneden. I tillegg til en god oppfølgning av jordmor og lege her hjemme! Det føles godt og betryggende.

Minus: Jeg har den siste tiden vært litt bekymret. Vet ikke helt hva for, men vi alle som går gravide har vell en eller annen tanke som skremmer oss litt. Men det har absolutt ikke vært en “plage”, jeg klarer å legge det bak meg. Føler det er så utrolig viktig å kunne nyte en så fin tid som dette.

Babyens utvikling: Lille gull er allerede blitt rundt 30cm langt, og veier så mye som 700-800gram. Dette er kun ca. målinger fra appen som jeg har lastet ned. Men det er sykt hvor fort tiden går nå, jeg holder ikke med. Kan også bekrefte at man kjenner babyen presse veeeldig på blæren.

Kropp og forandringer: Ingen strekkmerker enda, til de av dere som har spurt. Den største forandringen hittil er magen, helt klart. Merker at jeg våkner om nettene hver gang jeg skal snu meg, så da lurer jeg egentlig på hvordan tiden mot slutten vil bli. Tenker det blir mye ubehagelige stillinger, og veldig lite søvn! Haha, jeg gleder meg..

Ukens cravings: Jeg har ikke hatt en eneste cravings under hele svangerskapet. Melkehjerter og cola har jeg alltid elsket, så det er jo ikke nytt for noen. Men jeg har fått avsmak på masse, som blant annet kylling! Så for min del er det mer ting jeg har fått avsmak på, enn cravings. Husker tidlig i graviditeten, så taklet jeg ikke fastfood eller brus. Jeg klarte ikke tanken på det!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg