Det fineste til barnedåpen

Reklame | Optimalprint

Hei fininger. Hvordan går det med dere? <3 Jeg vet det er mange som lurer på både det ene og det andre, og jeg lover, det kommer en skikkelig stor Q&A til helga. Så da er det bare å følge med! Det går i alle fall fint med meg. Har skjønt i kommentarfeltene at det er mange barnedåper og konfirmasjoner for tiden, så da tenkte jeg det passet ypperlig å skulle tipse dere om et must have til slike anledninger!

..Jeg var så ekstremt heldig, som fikk lage både takkekort og bordkort fra Optimalprint til barnedåpen. Gjennom appen til Optimalprint kan dere gjøre det samme! Har faktisk bestilt en liten fotobok fra de, som jeg gleder meg til å få hjem. Optimalprint har de beste tilbudene, på de flotteste tingene! Alt i fra invitasjons kort, takke kort, fotobøker..you name it! Vil anbefale dere å følge de på IG for litt ekstra inspirasjon. De har et utvalg for absolutt alle.

💕 KODEN “BENEDIKTA55” GIR 55% RABATT PÅ ALLE KORT!! 💕

SE så fint, ble helt forelsket i det lille dåpsbordet vi fikk stelt i stand. Jeg er glad vi fikk muligheten til en liten dåpsfeiring, til tross for situasjonen med Corona viruset. Satt lenge å tenkte “hva hvis vi ikke kan ha feiring” – for det kunne jo skjedd. Men for å få gjort det beste ut av det, så hadde jeg en liten backup tanke ved at man kunne lagd noen personlige kort fra Optimalprint, og sendt ut til familien. <3 Når vi snakker om personlige ting, jeg har så lyst å lage noe til besteforeldrene mine!! Kanskje jeg skal hive meg rundt?

Husk at koden “benedikta55” gir 55% rabatt på alle kort!

Happy shopping <3

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg