Corona made me do it!

Jeg er endelig tilbake på treningsfronten etter fødselen, og det er tungt. Nå gjelder det bare å få treningen inn i rutinene, og håpe på at det begynner å gi litt virkninger av det. I starten føles det alltid ut som at trening stjeler energi, og alt av tid. Det frister veldig å bruke baby som unnskyldning, “nei uff, jeg har baby vet dere, jeg har ikke tid”, haha!! Nei men seriøst, la oss ta knekken på det dritt viruset og gjøre det beste ut av situasjonen. Jeg vet det er kjedelig å sitte hjemme dag ut og dag inn, men finn på noe hjemme så dagene går. Stay in!

WORKOUT OF THE DAY

Knebøy ♥ Utfall bak ♥ Glutes bridge med strikk ♥ Push ups ♥ Crunches
Leg drops ♥ Sumo walk med strikk ♥ Planken

Siden jeg egentlig er tilbake på “start” når det kommer til styrketrening, kjører jeg det ganske så lett for å komme i gang. Det skal ikke mye til å miste motivasjonen, om man begynner for brått på! 2-3 joggeturer/skiturer i uken, og kanskje en liten styrkeøkt hjemme i uka er mer enn nok for min del. Utfordrer dere som er i samme bås som meg, og starte med noen lette økter før dere virkelig begynner for fult. Jeg kjører som regel 8-12 repetisjoner og 3 sett av alt. Prøv ut min?! 🙋🏽‍♀️

Ellers i dag skal jeg en liten tur på helsestasjonen, vi er nødt for å ta nye målinger og litt slikt. Senere tenker jeg å få tatt en trilletur ut i finværet, så hunden også lufte seg litt. Kjente jeg hadde lyst å sette på en film/serie og bare slappe av senere. Så hvis dere har noen gode tips til meg så gjerne kom med de. Jeg hater skrekk, action og grøsser, bare så dere vet. Så helst alt annet enn det! Ha en super fin torsdag, og kos dere masse. Vi snakkes litt senere her på bloggen. Lots of love!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg