Anbefaling på barnevogn? Hjelp!

Tiden er inne for å se på baby utstyr, i hvert fall begynne å tenke på hva man skal kjøpe inn. Om vi ikke kjøper noe denne måneden, eller neste, så har vi i hvert fall en plan. Siden dette er helt nytt for meg, så trenger jeg virkelig all hjelp. Føler det er et evig prosjekt, alt har jo fordeler og ulemper..

Er det en ting jeg aldri blir klok på, så er det barnevogner. Jeg trenger en vogn som er lett å bære, da vi har et par trapper å komme oss gjennom. Et stort pluss om den er egnet både for å trille turer, og ha med seg når man skal på en liten shoppings runde i byen. Er det litt for mye å be om kanskje? Og hvordan er barnevogner på vinterføre egentlig? Bor i Finnmark, så man må åpenbart kunne trille på sne.

Til dere som har gått gjennom dette før, hva anbefaler dere?

4 kommentarer
  1. Da anbefaler jeg babyjogger city elite! Kjempe god vogn å trille på alle terreng og i full snø. Kan bli liten sammenlagt så den er enkel å bære, samt tar liten plass i bil 🙂

  2. Anbefaler deg å kjøpe kombivogn feks som simo. Slike vogner er laget for vinteren i finnmark pga store jul og den står stødig i vind om barnet sover ute.

   I tillegg er de solide, kan brukes fra de er nyfødt til 3 årsalderen uten å måtte kjøpe ekstra liggedel til nyfødt-stadiet☺️ + at du kan stille de slik at du ser barnet ditt når du triller tur (og motsatt) masse Lykke til ❤️

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg