UPBRA

MY FAVOURITE BRA

Okei jenter, jeg sitter med hjerter i øyne. På en måte vil jeg holde denne skatten for meg selv. Haha, egoistisk. Men jeg er faktisk blitt sponset det fineste og noe av det beste jeg eier så langt. Stroppløs push up BH som sitter bedre enn alt annet. Hvert eneste ord som er blitt skrevet i dette innlegget er mine hundre prosent ærlige meninger. Trust me, kjøp den. Du vil komme å takke meg etterpå. 

 

SILIKON OG STRAMMING

Som dere helt sikkert ser, silikon på paddingen som gjør at bhen skal sitte godt og holde puppene på plass. Dette er en genial løsning for oss som alltid må rette på puppene. Så takknemlig og glad for at det finnes mennesker som har funnet opp dette. Strammingen er det mest geniale jeg noen gang har sett. Det fulgte med et par stropper til bhen, men jeg har alltid hatt ønske om en god stroppløs bh. Nå har jeg tatt av stroppene som skal være over skuldrene, da er det fint å ha en annen plass å stramme. Under puppene! Yes babe. Den strammer opp til en skikkelig naturlig og fin kløft. Wow. Nå sitter jeg med hjerter i øynene igjen. Haha, elsker UpBra av hele mitt hjerte. Jeg forguder dere. 

 

SILIKON BÅND

Rundt hele bhen er det silikon bånd som forhindrer at bhen skal skli ned. Silikon båndet rundt er desidert noe av det som gjør at jeg er inlove. Har prøvd så ufattelig mange bher, selv med silikon bånd, men fremdeles ikke funket for meg. Enten er de vonde å ha på, klør og skraper. Altså, det gjør ikke UpBra sine bher. Den sitter en hel kveld med dansing, hopping og løping. Jeg tror faktisk ikke jeg trengte å rette den en eneste gang? Syyyyykt. Det er helt fantastisk bra. Give me more of these. 

 

BUY IT

Du finner nettsiden til Upbra HER dersom du ønsker deg verdens fineste bh. Spør i kommentarfeltet om det er noe du lurer på, så skal jeg prøve å svare mitt beste. For de som er interessert hyl ut, så skaffer jeg dere en liten rabattkode 🙂 Have an uplifting day! And remember “how far you take it?..is up to you!” 

14 kommentarer

Siste innlegg