Its been a great weekend

· DO WHAT MAKES YOUR SOUL SHINE ·

Livet smiler for tiden, jeg vet ikke hva det er. Jeg er bare generelt glad; glad i menneskene rundt meg, glad for at jeg har mye spennende i vente, glad fordi jeg kan glede meg til noe, glad for familien jeg har og glad for at helga har vært bra. Ikke nok med det, men sommeren i år var også bra – og hver gang jeg tenker tilbake på ting: så kan det plutselig gi meg en veldig god følelse. Det er forresten en funfact om meg selv, jeg er veldig flink på å ta vare på minnene. Eventuelt se det positivet i hver minste ting. Det er i hvert fall nøkkelen min på lykke. 
 

I helga var jeg og jentene på konsert. Vi klarte selvfølgelig å snurre oss inn på Italobrothers, noe som var sinnsykt gøy. Lillesøster kom til Alta på overraskelsesbesøk i tillegg, noe som selvfølgelig gjorde meg dødsglad. Uansett, helgen var topp. Dere vet når du og en venninne bare klikker så sykt godt sammen? Eller haha, jeg følte det i hvert fall. Og som alle vet, så er jeg verdens kleineste person å være med. Jeg klarer ikke utføre en samtale med mennesker på to manns hånd. Jeg har ikke peiling på hvorfor, men jeg klarer det ikke. Jeg blir så klein! Er vi en gjeng på 10 stykker så er det liksom ingen problem. Uansett, nå ble det heldigvis ikke slik. Vi satt seriøst å snakket i timesvis før vi dro ut, og det ble ikke et sekund hvor jeg følte at det ble kleint. Jeg koste meg hele veien ♥ Håper ikke det blir lenge til neste gang!

 

..Nå skal søndagen nytes! 

6 kommentarer
    1. Æ har møtt dæ et par ganga, å æ syns ikke du e klein! Tvert i mot, du virke som en skikkelig sprudlanes jente som e lett å prate med 😀 <3 Men ja, nu har æ møtt dæ ute på festa så det e kanskje en anna sak igjen. Men syns du fortjener å høre det!

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg