Time to celebrate!

H A P P Y  B I R T H D A Y 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Gratulerer så masse med dagen til min aller fineste mamma! Nå er det full rulle her hos oss, hihi. Det er alltid så koselig med litt feiringer! Jeg og lillesøster hadde selvfølgelig stelt i stand med litt gaver, i tillegg fikset jeg noen confetti ballonger å blåse opp – og ja, hun lo godt da hun så de. Så nå skal vi kose oss. Senere i kveld blir det brownies med vanilje is, og muligens litt familiebesøk. Yummmi ♥

 

..FROM US TO YOU XX

Åh, jeg er så evig glad av gavene falt i smak og at de passet – ikke minst! Det er så morsomt å overraske andre, og gjøre andre glad. Jeg føler meg alltid litt bedre ved å glede noen jeg er glad i ♥ Selv fikk jeg faktisk enda en gave fra mamma (en tidligere bursdagsgave), og herregud!! Jeg hopper av glede. Treningsutstyr og treningsklær er absolutt noe jeg trenger, og som jeg virkelig bruker. Selv er jeg svært dårlig på å gå til innkjøp av det, så det var en helt amazing pakke å få.

..Genseren er fra In Wear, og er verdens mykeste genser!!

Jeg skal hive meg rundt i baking om litt, meeen før det – tenker jeg å få ryddet litt nede på rommet mitt. Det er klær, og sminke overalt – på tide å bli kvitt litt!! Jeg er usikker på hva jeg skal gjøre med enkelte ting, men tenker jeg blir å selge unna det meste.. Spesielt det som er nytt, og ellers dyrt i butikkene. Og en annen ting er alle bikiniene jeg har – det står en stor kles stang med kun bikinier på rommet mitt (drøyt mange). Det er planen for i dag!!

5 kommentarer

Siste innlegg