“Skriv noe fornuftig, for en gangs skyld!”

KOMMENTARFELTET MITT LIKNET PÅ ET HELVETE

Jeg har den siste tiden fått en del kommentarer på at jeg burde skrive noe fornuftig. Og da er spørsmålet mitt; hva da fornuftig? Kanskje dere som skriver dette, kan utdype kommentarene deres litt mere. Ønsker dere innlegg som handler om dyrs rettigheter, verden, pelsindustrien og oljeutslippene? Er jeg da fornuftig? Merkelig å bli sett på som ufornuftig når jeg har masse saker jeg støtter, bare at jeg ikke skriver om det. 

Jeg driver ingen personlig blogg, så om det er det dere er ute etter; så kan jeg virkelig anbefale Sophie Elise som fronter tonnevis av fornuftige innlegg! Jeg har lenge sagt at innlegg som handler om slike ting, ikke er noe jeg ønsker å ta opp. Ikke fordi jeg ikke bryr meg, men mer fordi jeg vet hva som vil skje dersom jeg gjør det. Et kommentarfelt fylt med hat og negativitet, er det siste jeg ønsker å se på bloggen min. Jeg har prøvd tidligere å skrive om blant annet pelsindustrien, faktisk et innlegg i 2012. Om man kan si det slik: kommentarfeltet mitt liknet på et helvete. Jeg valgte å slette innlegget, for det rant inn så utrolig mye hat, fra alle kanter. 

Uansett!! Det er så mye dere ikke vet om meg, så jeg hadde satte mye mere pris på litt mer spørsmål – frem for dømmende kommentarer som “Herregud, skriv noe fornuftig plis. Livet handler ikke bare om sminke og Gucci” eller “Mangler du enormt mye kunnskaper om verden eller, siden du aldri skriver om det? wow. Og du er 23 år“. 

Jeg skriver en blogg som får meg selv til å tenke på noe annet, som får meg selv til å dagdrømme litt. Antrekksbilder, reiser, oppskrifter til en god frokost, sminke.. alt dette; det gjør meg så ufattelig glad. Og om du ikke finner interesse for en slik blogg, så er det ikke vanskeligere enn å finne deg en annen blogg å lese. Vi er tusenvis av bloggere som blogger om forskjellige ting! Jeg er sikker på at du finner en blogg som er for deg. Men jeg kan helt sikkert lage et innlegg om hvilke saker jeg støtter og hvorfor! Det hadde absolutt vært en mulighet. Men det blir i så fall kun det! Og hei, neste gang; det er lov å spørre på en ordentlig måte.

 

Siste innlegg