En sint telefon fra kjæresten

«NEVER HOPE FOR IT MORE THAN YOU WORK FOR IT»

Fredag sa du? Haha! Alt som kunne gå galt, har gått galt i dag. Jeg startet dagen med å ikke få gjort det viktigste som stod på planen. Jeg hadde nemlig satte av 4 timer til noe blogg relaterte ting – som da skulle gjøres ferdig. Men så oppstår det selvfølgelig problemer! Problemer som først og fremst stopper meg i å kunne utføre arbeidet. Så dette får meg da til å ringe kjæresten, for å sutre litt over krisen jeg har havnet i. Senere blir jeg oppringt av han, haha! Og jeg får den preke setningen; 

“Du er nødt for å skjerpe deg, Benedikte! Når du takker ja til slike oppdrag så er du nødt for å fullføre og være forberedt! “.

Han var absolutt ikke blid! Auch! samme tenkte jeg. Jeg har litt vansker med å innse at jeg endelig har klart hva jeg alltid har drømt om: nettopp det å ha min egen lille business. Jeg skjønner jo selvfølgelig at det jeg gjør er viktig, og at ting skal gjøres på en ordentlig måte. Men det er liksom fremdeles en hobby, ikke jobb i mine øyne. Det kommer alltid til å være en hobby, uansett hvor mye penger som er inne i bildet. Er det en ting som er sikkert, så er det at jeg lærer av mine egne feil. Jeg kommer til å fortsette med å jobbe beinhardt, og jeg gleder meg til å vise dere en enorm fremgang! 

5 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg