Spent my morning at the hair salon

✦ CHOP CHOP!

· SHORTER HAIR AND HIGHLIGHTS ·

Jeg elsker den nye looken på håret mitt! Nå har jeg endelig fått et litt mer spill i håret, for ikke snakk om lengden, perfekt! Når det er sagt, fikk jeg heldigvis gjort dette hjemme, ettersom mamma har vært en tidligere frisør og kan klippe/farge. Jeg virkelig elsker at hun kan gjøre alt..og det beste er at hun vet hva jeg liker og ikke liker, så sluttresultatet er jeg alltid fornøyd med!
 

Som nevnt i overskriften har jeg uansett brukt mye tid på salongen, og dere vil ikke gjette hvorfor! Jeg fikk prøve meg på en herreklipp. Som dere alle vet har jeg stor interesse for klipp og farging av hår, så i dag tok vi tak i det! Jeg har som sagt blitt oppvokst med frisører rundt meg, og har faktisk selv jobbet på salong (hvor jeg svarte telefoner og tok i mot bestiller + vasket hår og skylte av hårfarger) – så jeg kan jo innrømme å si at jeg har sett på ufattelig mange klipp, på forskjellige frisyrer! Så det var kanskje noe som gjorde jobben litt enklere. 

Kjæresten satt seg i frisørstolen å lot meg klippe! Haha, jeg hadde selvfølgelig på forhånd fått litt beskjeder om hva som er lurt å tenke på, og hvordan man skal starte for å få det beste resultatet. Og jeg må si en ting, fader så bra det ble! Litt ujevnt kanskje, men herregud, det kan man vell regne med første gang man prøver seg på slikt! Jeg gleder meg allerede til jeg får prøve meg en gang til. 
 

FRESHT HÅR TIL VINTEREN, YAY!!!

8 kommentarer

Siste innlegg