Diptyque Eau Duelle


…THE PERFECT VANILLA FRAGNANSE 

 

..Eau Duelle adorns Bourbon vanilla in cool spices and a subtly smoky base with a predominance of black tea and frankincense..

Herlighet, denne skatten er jeg bare nødt for å tipse dere om. Som dere allerede vet, elsker jeg Diptyque sine duftelys, og det er kun de jeg kjøper. Prisen er kanskje litt stiv når du skal kjøpe deg 5 duftelys til leiligheten, haha! Men jeg lover dere at duften er verdt hver minste krone. Og på grunn av duftelysene valgte jeg selvfølgelig å gå til innkjøp for en parfyme også! Eau Duelle endte jeg opp med. Jeg leste at det skulle være en dyp og intens vaniljelukt, samt et hint av kjølig krydder lukt  Og.. hei, er dere en vanilje elsker, vil dere elske denne. 
 

Har du en favoritt duft du vil dele? Jeg elsker å være på jakt etter nye, men det er sjelden jeg orker å lukte meg gjennom et helt parfymeri.. En annen parfyme jeg er veldig glad i fra Diptyque er Florabellio; en frisk duft av fenikkel og epleblomst. Tro meg, den er også god. To veldig forskjellige dufter, men samtidig to unike. 
 

DO YOU HAVE A FAVORITE SCENT YOU WOULD LIKE TO SHARE?

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg