5 Beauty products i wish my past self had had

Det er enkelte ting jeg angrer på, spesielt om jeg ser tilbake i tid å tenker på hva slags sminke jeg brukte og hvordan jeg brukte de. Jeg brukte for eksempel foundation til å bli brunere (!!) i ansiktet, med andre ord ikke for å jevne ut huden. Jeg overnappet brynene mine fordi jeg heller ønsket å tegne på nye, ikke for at de skulle se natulige og pene ut. Det er mye jeg skulle gjort anderledes, haha! Men så handler alt om lite kunnskaper om sminke, samt enkelte produkter vi kanskje ikke hadde i den tiden.

1. Gel liner. Hvem andre har slitt/sliter med å få den perfekte lineren på øyenlokket? Tipper alle reiser opp hånden sin nå, tenkte meg det. Haha, det er så vanskelig. Men vet dere hva? Flytende liners har gjort jobben min mye enklere, aldri har jeg hatt en så god kontroll på lineren. Hvorfor har jeg brukt penn / blyant før? Kan virkelig ikke sammenlignes! 

2. A good concealer & the right brush. Okei, dere aner ikke hvor lite jeg sov under skole periodene. Jeg var våken til langt på natt, uten å tenke over at det var skole kl 07:00 neste dag. Jeg gikk alltid med de mørkeste ringene under øynene, haha. Hadde jeg bare vist om Mac Pro Longwear Concealeren og en liten beauty blender (okei, det er nettopp kommet inn nesten) eller Mac 130 kosten – hadde de blåe ringene vært litt mindre synlige. Jeg husker at de mørke ringene under øynene alltid plagde meg, kunne så klart gjort noe med det selv, blant annet lagt meg da mamma ba meg gjøre det. 
 

3. Eyeshadow base. Nå var ikke jeg den som brukte øyenskygge vær eneste dag, slik har jeg aldri vært. Men de gangene jeg skulle på fjortissfest brukte jeg øyenskygger som utpå kvelden ikke så ut. Øyenskyggen hadde så og si sklidd vekk i løpet av noen få timer, og vipps – ansiktet mitt så ut som et glitrende juletre. Igjen, ville jeg anbefalt meg selv Mac Paint Pot evt en god primer til øyelokket.
 

4. Cleansing oils. Jeg vil ikke tenke på hvor mye sminke som faktisk ikke har gått av da jeg tok av meg sminken tidligere, jeg husker jeg stod med forskjellige produkter for å få vekk sminken om kveldene, og jeg kunne stå i timesvis. Selv om jeg ikke brukte mye sminke, måtte jeg stå lenge, nettopp på grunn av dårlige produkter. Oljebaserte renseprodukter, hvorfor viste jeg ikke om det? Det bryter ned absolutt alt av sminke på et øyeblikk bare.. whyyy!! 🙁 

5. Primer. Herregud. Herregud. Herregud sier jeg bare. Dere kan tenke dere hvordan sminken min så ut etter en dag med sminke uten primer! Helt vanvittig hvor ujevnt alt sto til i dette fjeset. Altså, først og fremst var det concealeren som hadde sklidd utover hele ansiktet, samt den lille contouringen jeg hadde fikset på i en time. LOL. Hadde bare noen lært meg.. 

14 kommentarer

Siste innlegg