Ask me anything

· IT`S TIME FOR A NEW Q&A ·

Jeg skal spille inn video straks hvor jeg pynter pepperkakehuset, og vil veldig gjerne ha dere med på det. I mellomtiden kan dere stille meg spørsmål slik at jeg kan svare på disse også. Jeg har fått et par spørsmål på facebooksiden min, samt instagram profilen – det kommer litt overalt, og det er svært vanskelig for meg å få svart alle sammen på alle de ulike stedene. 

Spør meg under kommentarfeltet her, og dere vil få spørsmålene besvart! 

10 kommentarer
  1. Jeg ser det er mange som prøver å tråkke ned på deg på instagram profilen din.. hvordan klarer du å heve deg så fint over det uten å svare frekt tilbake? Veldig proffosjonelt gjort, spesielt når du står som offentlig person. Er det forresten du som sletter alle frekke kommentarer eller har du noen som gjør det for deg? Vet at Caroline Eriksen trenger hjelp med slikt.

  2. Hei Benedikte,
   Hvordan får man sponsorer? Jeg ser du er ny i bloggbransjen, men at du har utviklet deg raskt å fått sponsorer kjapt på bloggen. Tjener man penger på det?
   Spør fordi jeg selv vurderer å begynne å blogge.

  3. Hvordan går det med deg?
   Hvor gammel er du?
   Hvordan skole går du på? Altså ikke navnet på skolen, haha. Men linje/studie 🙂
   Opplever du mye hat med tanke på bloggen og sosiale medier?

  4. Kan du lage en video om hva man burde tenke over før man kjøper seg en valp/hund? Om jeg ikke husker feil så har du en hund?

  5. Kan du lage en film når du er hos bestemoren din sin frisør? Hadde vært kjempe gøy å sett!! Spesielt når du allerede skal klippe håret ditt før jul, hvorfor ikke bare ta med kameraet i samme slengen? <3 😀

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg