5 Things i want to do in september

1. Dra på Bellaklinikken. Jeg har vell aldri vært innom noen klinikker der jeg har følt meg i trygge hender før, så derfor har Bellaklinikken vært en mulighet for meg nå. Jeg har snakket med så og si alle som jobber der, og det er virkelig fantastiske mennesker. I løpet av denne uken står Ketil, legen på bellaklinikken, for tur! En svært dyktig lege på klinikken.

(Denne har jeg allerede fått fullført, innlegg om dette kommer snart)

2. Få en rutine på skole og jobb. En stor utfordring for meg, og kan mildt sagt si at jeg jobber meg ihjel. Jeg sitter vær dag og venter på en liten mulighet hvor jeg kan slappe av uten å ha noe i tankene – virker som en umulig sak, men skal få en bedre rutine.

3. Nyte høsten og ordne høstgarderoben klar. Det mangler et par Acne gensere i garderoben min som jeg er nødt for å få fikset. ♥ Jeg er helt avhengig av myke og varme gensere på høst tidene.

4. Bestille flybilett hjem til fine, vakre og mest fantastiske Finnmark! ♥ Jeg savner familien hjemme, og savner selve hjemplassen. Jeg trenger å dra til en plass jeg kan slappe av på, en plass hvor “bylivet” ikke eksisterer.

5. Slutte å bekymre meg. Jeg er alltid redd for å si noe feil på bloggen som kan bli missforstått, gjøre noe feil på jobben eller ikke bestå eksamen på skolen. Jeg hater det, virkelig. Men tror jeg er nødt for å slippe på frykten litt. Hva gjør det om jeg gjør feil på jobb, når det kan rettes opp i? Hva gjør det om noen av dere missforstår meg på bloggen, når det bare er å fortelle dere at det ble en missforståelse? Hva gjør det om jeg stryker på eksamen, når jeg kan ta den opp igjen? Ting er ikke så komplisert som jeg skal ha det til.

20 kommentarer

Siste innlegg