My mac lipstick collection

 

T O P  5  M A C  L I P S T I C K S  / /  N U D E S

Mac sine produkter er helt fantastiske, jeg elsker de virkelig over alt på jord. Leppestifter jeg bruker til hverdags og fester, det passer til alt. Selv syns jeg ikke holdbarheten er så veldig god på leppene for å være helt ærlig. Og det tar seg ikke godt ut å dra på vinkveld med jentene i fargen Brave. Da kan du regne med et vinglass full med leppestift, haha! Ellers elsker jeg konsistensen og fargene – derfor bruker jeg dem. 

S W A T C H E S 

Slik ser altså fargene ut på huden min, så fantastisk fine farger. Som dere sikker ser, liker jeg lyse og nude farger best. Syns disse kler meg og hudtonen min aller best!

 

M Y  F A V O R I T E  C O L O R S

J A P A N E S E  M A P L E  –  C R E M E S H E E N
V E L V E T  T E D D Y  –  M A T T E
P L E A S E  M E  –  M A T T E
B R A V E  –  S A T I N
M Y T H  –  S A T I N
 

Y E S . .  I  K N O W  T H E  B A D  T H I N G

Jeg vet det er mye snakk om at Mac er testet på dyr, og jeg vet saken. På en side vil jeg si nei, Mac tester ikke på dyr. På den andre siden vil jeg si at jeg skjønner dere. Mac betaler tross alt Kina for å teste på dyr slik at de kan tjene penger på det. Så kanskje de tester på dyr likevell.. Uansett, jeg beklager så mye hvis noen ser på meg som en ekkel person på grunn av dette. Men jeg spiser kylling, fisk og andre kjøttvarer også – så dere kommer mest sannsynligvis til å hate meg for alltid. Det er noe jeg ikke stopper med. 

 

20 kommentarer

Siste innlegg