Updated brow routine

Hey babes! Nå er det påtide med en liten oppdatering på hvordan jeg sminker øyenbrynene mine. Jeg kjører min egen rutine, og egne teknikker på hvordan jeg sminker øyenbrynene mine. Here you go! ♥


♥ Børst gjennom brynene dine med en liten øyenbrynskost. Dette gjør jeg egentlig for å få en presis linje når jeg starter med å legge inn farge. 

♥ For å få et naturlig resultat, liker jeg å starte på midten av brynet å legge inn farge. Som dere kan se på bildet over, har jeg først markert innersiden og yttersiden av brynet før jeg legger inn fargen. 

♥ Til slutt blender jeg fargen fra midten av brynet og lengere ut – slik at brynet ikke starter med skarpe kanter. Øyenbrynsgele bruker jeg kun ved spesielle anledninger, men om du vil være sikker på at brynshårene holdes, vil jeg absolutt anbefale det. Vet også at mange bruker concealer både under og over brynet, men jeg liker det ikke. Er ikke så veldig glad i den skarpe formen som brynet mitt får. 


Thats it. Det er så ufattelig mange forskjellige måter å gjøre øyenbryn på, og jeg har sett utrolig mange fine øyenbryn. Men som sagt, det er viktig at du finner den rette formen som passer til ansiktet ditt. Ellers vil det se dumt ut – akkurat som store øyenbryn gjør på meg! Haha. Håper dere likte innlegget og kanskje fikk noen beauty tips dere kan ta i bruk. 

20 kommentarer

Siste innlegg