Forhold – hvor mye skal vi godta?

Photo taken by Theresa Knudsen 

Dette har jeg og venninnene mine snakket utrolig mye om, og vi alle har ulike meninger. Så jeg forstår dersom det skulle komme kritikk eller noen som kanskje langt ifra er like enig som meg. Men dette er fra min side, ok? Jeg aksepterer at noen kanskje ikke er så streng som meg, eventuelt strengere. Hvor mye vi skal akseptere er fra person til person. Jeg mener – det viktigste av alt er å stole på kjæresten sin. Det er ekkelt å ha en følelse hvor du kjenner deg usikker på han, hvor du føler du må ringe han annen hvert minutt når han er ute på byen å har det gøy. Fra min synsvinkel, syns jeg vi alle skal gi han en sjansje – uansett fortid. Han har ikke gjort deg noe, right? Hvorfor bekymre seg? Alle fortjener en ny start. 

Kyssing, klining, taffsing og utroskap – da har han tråkket langt over grensen. Da er det over og ut, og jeg syns ikke det finnes noen unnskyldninger på hvorfor han var utro mot deg. Ingen. Småe krangler hvor kjæresten din ikke har tatt telefonen mens han var ute, er ingenting å bli sint for. Har du selv vært ute på byen eller? Det er utrolig mye støy og bråk som gjør at telefonen nesten er umulig å høre. Samtidig sitter du ikke på telefonen når du er sammen med gode venner. For meg syns jeg nesten ikke det er verdt å ta vare på et forhold hvor begge er usikre på hverandre. Jeg skal være ærlig med dere å si at det forholdet har jeg vært i på ungdomsskolen. Det er ikke verdt å bli såra annen hver helg fordi det blir slutt hver andre uke.  Jeg kan virkelig ikke telle på hånden hvor mange yngre jenter jeg har sett skrike over kjæresten sin – fordi han ikke tok telefonen. På en måte er det veldig irriterende, men på den andre siden er jeg utrolig lett rørt, og vil alle det beste. Jeg kan ikke fortelle de hva de skal og burde gjøre.

Å være sammen med noen, betyr selvfølgelig mye. Det å gi slipp, er vanskelig. Noen ganger klarer man ikke innse når man burde gi slipp, nettopp fordi vi blir for tilknyttet av personen. Jeg mener, om du er så usikker på kjæresten din så er det enten sjalusi eller fordi han mest sannsynlig har gjort deg noe vondt tidligere i forholdet. Om han har gjort deg noe så sårende, at du ikke klarer legge det bak deg – burde du kanskje tenke deg litt om. Skal dere la forholdet fortsette slik? Personlig hadde jeg ikke taklet det. Jeg hater krangling, jeg liker ikke å være i den posisjon hvor jeg føler meg utrygg. Kjæresten skal være den du kan føle deg trygg hos, den som får deg til å smile. 

 

6 kommentarer

Siste innlegg